Boran Can Tayşi sakız fidanlarında yaşayacak…

24 Haziran 2018 tarihinde havuzda nefes denemesi yaparken boğularak yaşamını yitiren, 20 yaşındaki Bilkent Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Boran Can Tayşi anısına; ailesi ve sevenleri koru oluşturarak dört yüz sakız fidanına can verdi.

  • 0
  • 649
Boran Can Tayşi sakız fidanlarında yaşayacak…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

24 Haziran 2018 tarihinde havuzda nefes denemesi yaparken boğularak yaşamını yitiren, 20 yaşındaki Bilkent Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Boran Can Tayşi anısına; ailesi  ve sevenleri  koru oluşturarak dört yüz sakız fidanına can verdi. Ege Orman Vakfı işbirliği ile Çeşme-Çiftlikköy sakız  ağaçlandırma sahasında oluşturulan koruda düzenlenen fidan dikim töreninde duygusal anlar yaşanırken sakız fidanları Boran Can Tayşi anısına dikildi.
 
Fidan dikim törenine Boran Can Tayşi’nin annesi Canan Albayrak, babası Dr. Seden Tayşi, ablası  Eylül Ege Demirkılınç, yakınları ve sevenleri katıldı.
 
Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Perihan Öztürk, Çeşme-Çiftlikköy sakız ağaçlandırma sahasında İzmir  Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öztürk, “Vakıf olarak çok farklı sebeplerle fidan dikiyoruz. Bu dünyaya kalıcı bir şeyler bırakabilmek için mazeretler yaratıyoruz. Yitirdiklerimizi fidanlarda yaşatma düşüncemize sahip çıktığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. '' dedi.
 
Duygusal anlar yaşayan katılımcılar gözyaşları ile sakız fidanlarını Boran Can anısına toprakla buluşturdu.   

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv