Bornova Belediyesi’nde kış hazırlıkları tamam

Bornova Belediyesi, vatandaşların başta şiddetli yağışlar olmak üzere vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkinlenmemesi için kışla ilgili tüm hazırlıklarını tamamladı.

  • 0
  • 298
Bornova Belediyesi’nde kış hazırlıkları tamam
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi, vatandaşların başta şiddetli yağışlar olmak üzere vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkinlenmemesi için kışla ilgili tüm hazırlıklarını tamamladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde iki ekip oluşturuldu. Her an hazır olacak bu ekiplerden biri su baskınlarına, diğeri ise atılan küllerden dolayı zarar gören konteynerlere müdahale edecek.
 
Bornova Belediyesi, kış aylarının sorunsuz bir şekilde geçirilmesi, vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkinlenmemesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde iki ekip oluşturuldu. Bu ekiplerden biri su baskınlarına, diğeri ise atılan küllerden dolayı zarar gören konteynerlere müdahale edecek.
 
Sel baskınlarına acil müdahale 
20 kişiden oluşacak ekip, şiddetli yağışlarda meydana gelebilecek olası su baskınlarındaki sorunları gidermek için çalışacak.  2 kamyonet, 2 kanal açıcı, 1 vidanjör ve 4 damperli kamyonla alanda olacak ekip, vatandaşlardan gelen istihbaratları değerlendirecek ve acil bir şekilde şiddetli yağışlarda su baskını yaşanan bölgelere gidecek.
 
Konteynerler kontrol altında 
Bir diğer ekip ise konteynerlerin bakımı ve temizliği ile ilgilenecek. Özellikle atılan kül ve ateşten dolayı zarar gören konteynerler,  en kısa yıkanıp boyanacak ve etiketlenerek tekrar yerine konacak. 6 kişilik bu ekip, kış aylardında 3 araçla sürekli alanda olacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

Menderes’te İlk Meclis

Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

Ekmek 5 TL

Buca'da ilk meclis

İlk ziyaret Kaymakam Fatih Aksoy’a

Arşiv