Bornova gençlerle güzel

  • 0
  • 920
Bornova gençlerle güzel
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Hizmet yolunda ‘Ortak Akıl’ ilkesi ilehareket eden ve toplumun tüm kesimlerinin görüşüne başvuran Bornova BelediyeBaşkanı Olgun Atila, bu doğrultuda okul stajlarını Bornova Belediyesi’nde yapanöğrencilerle de bir araya geldi. Kim ortaya koyarsa koysun, kenti daha ileriyetaşıyacak projelere açık olduklarını ifade eden Başkan Atila, stajyeröğrencilerden de kentin gelişimi için yeni fikirler üretmelerini istedi

 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila,stajlarını Bornova Belediyesi’nde yapan lise ve üniversite öğrencileri ile biraraya geldi. Yaklaşık 80 öğrencinin yer aldığı toplantı, Bornova BelediyesiMeclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantı, öğrencilerin kendilerini tek tek tanıtmasıyla başladı.

Stajyerlerin de Bornova Belediyesiailesinin bir parçası olduğunu belirten Başkan Atila, “Bizim için çok önemlisiniz.Şu an oturduğunuz koltuklarda ileride yine sizler olacaksınız. Atatürk ilkeleridoğrultusunda ülkemizi, kentimizi ve ilçemizi daha da ileriye götürmek içinçalışacaksınız” diye konuştu.

 

Fikirlerinizi mutlaka paylaşın

Öğrencileri dinleyip, görüş ve isteklerininot alan Başkan Atila, sınırlarında 3 üniversite bulunan Bornova’yı, gençlerindaha etkin olduğu bir kampüs alanına çevirmek istediklerini söyledi.Üniversitelerle işbirliği içerisinde olduklarını belirten Bornova BelediyeBaşkanı Olgun Atila, “Daha yaşanabilir bir kent için siz gençlerin katkılarınada ihtiyacımız var. Bornovamızda yaşam kalitesini yükseltecek  fikir ve projeleriniz varsa mutlaka bizlerlepaylaşın” dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv