Bornova Koleji'nin Tübitak Başarısı

Antalya’da düzenlenen TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatlarına Bornova Koleji öğrencileri damga vurdu. Öğrenciler matematik alanında büyük başarı göstererek 2 altın, 1 madalya elde etti.

  • 0
  • 569
Bornova Koleji'nin Tübitak Başarısı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Antalya’da düzenlenen TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatlarına Bornova Koleji öğrencileri damga vurdu. Öğrenciler matematik alanında büyük başarı göstererek 2 altın, 1 madalya elde etti.

Çeyrek asırlık tecrübesiyle bilimin ve sanatın her alanında başarıdan başarıya koşan Bornova Koleji, TÜBİTAK’ta da farkını ortaya koydu. TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatları’nda 2. aşama sınavlarında dereceye girerek Antalya’da düzenlenen kış kampına katılmaya hak kazanan Bornova Koleji öğrencileri, kamptan 2 altın ve 1 bronz madalya ile döndü. Başarılı öğrencileri makamında kabul eden Bornova Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu başarıda emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Ulusal ve uluslararası arenada elde ettiği başarılarla Türkiye’nin saygın kurumları arasında yer alan Bornova Koleji adından söz ettirmeye devam ediyor. 13-28 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen ve Uluslararası Bilim Olimpiyatları takımlarına seçilecek öğrencilerin belirlendiği TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatları Kış Kampına katılan öğrenciler Batuhan Kuleci, Yusuf Kağan Çiçekdağ ve Osman Gülen Matematik dalında kazandıkları 2 altın, 1 bronz madalya ile Bornova’nın ve İzmir’in gururu oldu.

Bornova Koleji Kampüs Müdürü Adnan Taş, “Akademik başarı ve kişisel olgunluk gibi kriterlere göre değerlendirilip ailemize katılan öğrencilerimizin sahip oldukları bilgi ve özgüven ile kendini kanıtlayan, başarılı ama en önemlisi mutlu bireyler olmalarını hedefliyoruz. Bornova Koleji içinde deneyimli öğretmen ve idarecileri barındıran çok büyük bir ailedir. Öğrencilerimizin başarılı olması için aileleriyle birlikte elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Başarıya imza atan öğrencilerimiz ile matematik öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

418 projeye Tübitak desteği

Prag’dan İzmir Ekonomi’ye önemli konuk

Çip üretiminde AB desteği

Arşiv