Bornova’da bayram birlikteliği

  • 0
  • 469
Bornova’da bayram birlikteliği
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Ramazan Bayramı öncesinde personeliyle bayramlaştı. Sabah erken saatlarde temizlik işleri ve fen işleri şantiyelerini ziyaret eden Atila, mesai öncesi belediye çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı kutladı. Belediyenin diğer birimlerinde çalışanlarla da Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’nda biraraya gelen Başkan Olgun Atila, Bornova Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu söyledi. Öte yandan Ramazan bayramı öncesi Bornova Belediyesi denetimlerini de artırdı. Bornova Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri pastane, fırın gibi üretim yerlerini kontrol etti. Bornova Belediyesi’nin başta temizlik, zabıta ve sağlık hizmetleri olmak üzere tüm ilgili müdürlüklerin bayram süresince de çalışmalarını devam ettireceği belirtildi. Vatandaşların “0232 999 29 29” numaralı telefondan isteklerini belirtebilecekleri açıklandı.

Ramazan Bayramı öncesi Bornova Belediyesi Temizlik İşleri ve Fen İşleri şantiyelerini ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi. Şantiyelerde görev yapan personelle mesai öncesi bayramlaşan Atila, ardından diğer birimlerde çalışanlarla Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’nda biraraya geldi. 

Tüm personelin tek tek elini sıkarak bayramlaşan Başkan Atila, Ramazan ayında birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktığını hatırlatarak, “Her zaman olduğu gibi belediye hizmetlerini en iyi şekilde vermeye devam edeceğiz” dedi. Belediye çalışanlarının isteklerine önem verdiklerini belirten Başkan Atila, “Biz yaptığımız herşeyin anketlere ve bilimsel verilere dayalı olmasına dikkat ediyoruz. Sizlerle yaptığımız anketlerde 3 önemli konu anketten çıktı. Bunlardan biri de eğitimdi. Bunun için de çalışmalar yaptık ve yapacağız ”diye konuştu.

Bayram öncesi denetimler arttı
Öte yandan Ramazan bayramı öncesi Bornova Belediyesi denetimlerini de artırdı. Bornova Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri pastane, fırın gibi üretim yerlerini kontrol etti. Bayram nedeniyle kontrollerin sıklaştırıldığını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Düzenli olarak yaptığımız denetimler bayram süresince de devam edecek” dedi.
Bornova Belediyesi’nin başta temizlik, zabıta ve sağlık hizmetleri olmak üzere tüm ilgili müdürlüklerin bayram süresince de çalışmalarını devam ettireceği belirtildi. Vatandaşlar istek ve şikayetlerini bayram süresince 0 232 999 29 29 numaralı santral ve 0 232 999 19 19 numaralı çağrı merkezine iletebilecekler.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Arşiv