Bornova'da Şubat kardeşliği

Bornova'da Şubat ayında doğan Çocuk Kulübü üyelerinin doğum günü hep birlikte kutlandı.

  • 0
  • 345
Bornova'da Şubat kardeşliği
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova'da Şubat ayında doğan Çocuk Kulübü üyelerinin doğum günü hep birlikte kutlandı. Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen doğum günü partisinde gönüllerince eğlenen minikler doğum günü pastasını da hep beraber kesti.
 
Bornova Belediyesi'nin 2017 yılında hayata geçirdiği Çocuk Kulübü, her ay düzenlediği toplu doğum günü kutlamalarını sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Şubat ayında doğan çocukları onlara özel olarak düzenlenen partide buluşturdu. Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen buluşmada 123 çocuk aileleri ve yakınlarıyla birlikte doğum günü kutlamanın heyecanını yaşadı.
 
Bornovalı çocukların spordan sanata kadar farklı tarzlarda düzenlenen aktivitelerle eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmeleri için kurulan Kulübün düzenlediği etkinlikte çocuklar eğlenceye doydu. Bu özel günde ilk olarak öykü atölyesi gerçekleşti. Okunan hikayeleri dinleyen minikler, kimi zamanda mikrofonu alarak hikayeleri  kendileri okudu. 
 
Balonların şişirildiği ve çalan müziklerle de bol bol dans edilen eğlencede çocuklar doğum günü pastasını da hep birlikte kesmenin mutluluğunu yaşadı. Doğum günü partisine katılan çocuklara Bornova Belediyesi tarafından ev şeklinde tasarlanılan kumbaralar hediye edildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv