Bornovalılar, 2018’e Küçükpark’ta veda etti

Bornovalılar, geçen yıl olduğu gibi bu yıla da Küçük Park’ta veda etti. “Bornovalı mısın Sen?” şarkısı ile tanınan “Fondip” Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen konserde hayranları ile buluştu.

  • 0
  • 439
Bornovalılar, 2018’e Küçükpark’ta veda etti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornovalılar, geçen yıl olduğu gibi bu yıla da Küçük Park’ta veda etti. “Bornovalı mısın Sen?” şarkısı ile tanınan “Fondip” Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen konserde hayranları ile buluştu. Coşku dolu konserde Bornovalılara seslenen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, herkesin huzur ve barış içinde, özgürce yaşadığı bir yıl dileyerek,” Bu alanda olduğu gibi gençlerin el ele tutuştuğu, birbirini anladığı, barış içerisinde ve özgürce yaşadığı bir yıl yaşayalım. Bornova ve İzmir’de olduğu gibi tüm Türkiye’nin Cumhuriyet ve Atatürk’ün yolundan ayrılmamasını diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun” diye konuştu.

 

Bornovalılar 2018 yılına, Bornova Belediyesi’nin yaptığı düzenlemeler ile bir etkinlik alanına dönüşen Küçük Park’ta veda etti. Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen konserde, iki Bornovalı grup sahnedeydi. “Bornovalı mısın Sen?” şarkısı ile tanınan Fondip ile yine gençlerin sevgilisi Pinti Grubu, alanı dolduran Bornovalılara keyif dolu bir gece yaşattı. İlk olarak sahneye çıkan Pinti, rock müziğin sevilen parçalarını seslendirirken, özellikle gençler onlara coşkuyla eşlik etti. Fondip’in sahneye çıkmasıyla birlikte soğuk gece iyice ısındı. Sıra “Bornovalı mısın Sen?” şarkısına geldiğinde ise coşku iyice arttı. Konser alanında püskürtülen yapay kar ise geceye ayrı bir güzellik kattı.

 

Konseri, Eşi Hikmet Atila ile birlikte izleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Fondip Grubu’ne çiçek vererek teşekkür etti. Alanı dolduran Bornovalılara seslenen Başkan Atila, “2019 yılında herkesin dilekleri gerçekleşsin. Bornovamız, İzmirimiz, Ülkemiz daha güzel bir yıl geçirsin. Bu alanda olduğu gibi gençlerin el ele tutuştuğu, birbirini anladığı, barış içerisinde ve özgürce yaşadığı bir yıl yaşayalım. Bornova ve İzmir’de olduğu gibi tüm Türkiye’nin Cumhuriyet ve Atatürk’ün yolundan ayrılmamasını diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv