Bornova'yı anlatan en güzel fotoğraflar

Bornova Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi işbirliğinde Bornova'yı tanıtmak amacıyla gerçekleştirilen Instagram Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

  • 0
  • 269
Bornova'yı anlatan en güzel fotoğraflar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi işbirliğinde Bornova'yı tanıtmak amacıyla gerçekleştirilen Instagram Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Üçüncüsü düzenlenen yarışmada dereceye girenler ödüllerini 20 Haziran'da gerçekleşecek törenle ile alacak.
 
Bornova'yı tanıtmak, fotoğraf sanatı ve fotoğraf tutkunlarına destek olmak amacıyla Bornova Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi iş birliğinde üçüncüsü düzenlenen Bornova Instagram Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. 752 fotoğrafın gönderildiği yarışmada Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda çektiği fotoğrafı ile Erdal Türkoğlu birinci, EVKA - 4 Pazaryeri'nde  objektifine yansıttığı karesiyle Gökhan Demirel ikinci, Büyük Park'ta çektiği fotoğrafıyla da Süleyman Gülen üçüncü oldu. EVKA -3'te çektiği fotoğrafı ile yarışmaya katılan Seda Genç ise Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü.
 
Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden Prof. Dr. Gülseren Atabek, Doç. Dr. Özlem Alikılıç , Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kahyaoğlu ve Fotoğraf Editörü Cihan Durak ile Bornova Belediyesi Fotoğraf Editörleri Şükrü Akın ve Müslüm Duman, Sosyal Medya Uzmanı Murat Erden ile Fotoğrafçı Can Yücel'den oluşan jürinin yaptığı değerlendirme sonucu dereceye girenler, ödüllerini 20 Haziran'da gerçekleşecek törenle ile alacak. Birinciye Fujifilm X-T2 + 16-50mm Kit, ikinciye DJI Spark Drone, üçüncüye Gopro Hero Session Aksiyon Kamera hediye edilecek. Jüri özel ödülü ise Fujifilm Instax Neo 90 olacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv