Bortar’dan Manisa’da muhteşem açılış

Dünyanın önde gelen markalarının yer aldığı, sanayisi ile hızla büyüyen Manisa’da da üretim tesisi açan Bortar Group, sağlıklı ve kaliteli hizmet anlayışını açtığı her tesiste daha da yukarıya taşıyor.

  • 0
  • 479
Bortar’dan Manisa’da muhteşem açılış
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Hazır yemek sektöründe 30. yılını kutlayan Bortar Group, yeni tesislerle gelişimini sürdürüyor. Dünyanın önde gelen markalarının yer aldığı, sanayisi ile hızla büyüyen Manisa’da da üretim tesisi açan Bortar Group, sağlıklı ve kaliteli hizmet anlayışını açtığı her tesiste daha da yukarıya taşıyor. Her gün 30 bin kişiye yemek üretecek yeni tesisin açılış törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, EBSO Meclis Başkanı İbrahim Gökçüoğlu, İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, EİB Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı ile birlikte iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri ile davetliler katıldı. Tesisin açılış kurdelasını protokol üyeleri gerçekleştirirken, günün anısına pasta kesimi de yapıldı. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde Positive Live Project orkestrası da muhteşem bir konser verdi.

Açılış töreninde konuşan Bortar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, her gün 100 bin kişilik yemek üretim kapasiteleri ile sektörlerinde öncü olduklarını belirtti. Hızla büyüyen Manisa’da da kendilerinden yemek talep eden firmalara daha yakın olmak için bu kentte de tesis kurduklarını söyleyen Küçükkurt, “Türkiye’nin çıkışı yatırımda ve yeni tesislerdedir. Biz de kendi sektörümüze ve ülke ekonomisine katkı koymak için büyümeye, gelişmeye ve yatırım yapmaya devam ediyoruz” dedi.

“Manisa’nın potansiyelini biliyoruz”
Manisa’nın lojistik avantajları ve hızla büyüyen OSB’leri ile büyük bir potansiyele sahip bir kent olduğunu, bu nedenle Manisa’da da yatırım kararı aldıklarını dile getiren Küçükkurt, “Manisa’daki firmalara hizmet kalitemizi artık daha kısa sürede sunacağız. Sağlık ve hijyen konusunda en üst standarda sahip olan tesisimizde güler yüzlü hizmetimize devam edeceğiz. Tarladan sofraya, güvenli, hijyenik, müşterinin damak tadına uygun, servis kalitesi yüksek, yemek hizmeti firmamızın temel politikası. Dünya markalarına hizmet vermek bizim için büyük bir onur. Önümüzdeki dönemde de bu kente yatırımlarımızı artırarak sürdürmek istiyoruz. 1993 yılında Yeşilova’da kurulan firmamız hızla büyüyerek bugünlere geldi. Bugün sektörüne öncülük ederek birçok yeniliği getiren bir kurum olduk. Bundan sonra da bu misyonla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Soyer: “Küçükkurt vicdan sahibi bir iş insanı”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de açılışta yaptığı konuşmada Bortar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt’un ülkesine her zaman daha çok katkı sağlamak isteyen basiretli bir iş insanı olduğunu belirterek, “Hasan Küçükkurt aynı zamanda vicdan sahibi bir iş insanı. Pandemi döneminde, depremlerde beni ilk arayan kişi olarak her zaman ‘yapabileceğim bir şey var mı” diye sordu. Yardımların toplanmasında gecesini gündüzüne katarak destek oldu. Çevresini bu işler için organize etti. Ülkemiz için örnek bir iş insanı olan Hasan Küçükkurt’u kutluyorum. Ülkemize katkı sağlayacak yeni tesislerinde de bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.
Bortar Group Hakkında
Bortar Group bünyesinde Bortar Toplu Yemek, Bortar Catering ve Organizasyon, Bortar Event Hall, Bortar Şahden Besi ve Süt Çiftliği, Bortar Zeytinyağı, Borsafe Kişisel Koruyucu Donanımlar ve İş Güvenliği Ekipmanları A.Ş. ve Mutfak 93 Restoran İşletmeleri yer almaktadır. Bortar Hazır Yemek ve Servis hizmetlerinde müşteri memnuniyetini ilk ve değişmez hedef kabul etmiştir. Hammaddeden son ürüne kadar iç ve dış tüm müşterilerine Türk mutfağı standartlarına uygun bir şekilde yemek hizmetlerinin bütün aşamalarında ilk defada, tam zamanında, hatasız hizmet vermeyi hedefliyor. Bunu sağlamak için sürekli iyileştirme ve geliştirme çalışmalarında bulunuyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Hem Gemilerini Hem Filosunu Büyütüyor

Tarımsal üretimin stratejik önemi artıyor

Mart ayında hız kesti

Arşiv