BOSTANLISPOR’DA KIŞ DÖNEMİ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR

  • 0
  • 585
BOSTANLISPOR’DA KIŞ DÖNEMİ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bostanlıspor’un kış dönemi spor okulları 3 Ekim Cumartesi günü başlayacak. Yeşil kırmızılı kulübün bu yıl faaliyete geçecek olan kış spor okulları; futbol, basketbol, ragbi, beyzbol, softbol, tenis, dart, aikido, eskrim, kenjutsu.

Bostanlıspor Spor Okulları Genel Koordinatörü Tolga Akyel, kış sezonunun hazırlıklarını tamamladıklarını, amaçlarının milli takımlara oyuncu yetiştirmek olduğunu ifade ederek, “Çeşitli branşlarda açacağız spor okullarımızda alt yapı ve sporun temeline önem veriyoruz. Öncelikle fair play çizgisinden ayrılmadan, spor ahlakıyla yetiştireceğimiz sporcularımızı ay yıldızlı formaya hazırlayacağız. Onlara iyi temel vermek en büyük dileğimiz. Kayıtlarımız Gode Cengiz Spor Tesislerindeki kulüp binamızda başladı. Ayrıca yetişkinler için de kış döneminde tenis, dart, aikido, kenjutsu branşlarına kayıt da alınıyor” dedi.

Akyel, basketbolda A Takımına oyuncu yetiştirmek amacıyla küçük, yıldız ve genç takımlara da kayıtların sürdüğünü sözlerine ekleyerek, “gençlerimizi geleceği görenlerin kulübü Bostanlıspor’a davet ediyor ve bekliyoruz” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv