Bostanlıspor’un Uluslararası başarısı Büşra ile geldi…

Alanya’da düzenlenen 6. Uluslararası Alanya Oryantiring Festivali’nde Bostanlıspor adına yarışan Büşra Altun +21 grubunda 12’si yabancı 18 yarışmacı arasında 3. Olarak İzmir’e Uluslararası alanda 3.lük madalyası getirdi.

  • 0
  • 3.383
Bostanlıspor’un Uluslararası başarısı Büşra ile geldi…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Alanya’da düzenlenen 6. Uluslararası Alanya Oryantiring Festivali’nde Bostanlıspor adına yarışan  Büşra Altun +21 grubunda 12’si yabancı 18 yarışmacı arasında 3. Olarak İzmir’e Uluslararası alanda 3.lük madalyası getirdi.

Alanya Kaymakamlığı önderliği, Alanya Belediyesi sponsorluğunda, Alanya ve Neo Doğa Sporları Kulüpleri işbirliği sonucunda bu yıl 6. Kez düzenlenen festivalde, 10 yaşından 80 yaşına kadar kadın ve erkek 17 ülkeden 130 Türk, 230 yabancı olmak üzere toplam 360 sporcu yarıştı.

Farklı parkurlarda altı gün süren, pandemi döneminde en etkili sporlardan biri olan oryantiring yarışmasında yakın temasın olmaması ve açık hava ile arazide tüm sporcuların ellerindeki harita ile  yönü bulma amacı güden yarışta Bostanlıspor ilk kez katılmasına karşın Uluslararası Yarışmada büyük başarı elde etti.

Bostanlıspor’un milli sporcusu Büşra Altun +21 yaş kadınlarda 12’si yabancı 18 sporcu iler yarıştı. İlk ikiyi paylaşan Rus sporcuların arkasından üçüncü gelerek başarı elde eden Büşra, “Doğum sonrası katıldığım ilk ciddi yarışmada güçlü yabancı rakipler arasından sıyrılarak üçüncülük elde etmek büyük başarı. Bostanlıspor adına ilk Uluslararası madalyayı aldığım için çok sevinçliyim. Başarılarımız bununla sınırlı kalmayacak. Bostanlıspor bu sporda adını duyuracak” dedi.   
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, Oryantiring sporunda peş peşe gelen başarıların kendilerini çok sevindirdiğini ifade ederek, “Bu madalyayı depremde annesini kaydeden kick boksu sporcumuza armağan ediyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv