Briç tutkunları Dikili'de buluştu

Dikili Belediyesi tarafından düzenlenen altın ödüllü “Geleneksel Barışın Zaferi Briç Turnuvası” yoğun ilgi gördü.

  • 0
  • 916
Briç tutkunları Dikili'de buluştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dikili Belediyesi tarafından düzenlenen altın ödüllü “Geleneksel Barışın Zaferi Briç Turnuvası” yoğun ilgi gördü.
 
Sevginin kenti Dikili’de Dikili Belediyesi ile Dikili Belediyespor Briç Kulübü işbirliğinde “Geleneksel Barışın Zaferi Briç Turnuvası” düzenlendi. Dikili Konferans ve Düğün Salonu'nda briç sevdalılarını buluşturan ve yaklaşık 5 saat süren turnuva büyük çekişmelere sahne olurken, dereceye giren sporculara ödülleri törenle verildi.
 
“Başkan Tosun Hep Yanımızda” 
Kadınlar, Karışık ve Senyör gruplarında 194 yarışmacının katılımıyla 13 tur üzerinden gerçekleştirilen turnuva öncesinde Dikili Belediyespor Briç Kulübü Onursal Başkanı Şeref Taban kısa bir konuşma yaptı. Her zaman yanlarında olmasından ve katkılarından dolayı Dikili Belediyesi'ne ile Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'a teşekkür eden Taban, konuşmasının sonunda mücadelelerin centilmence geçmesi temennisinde bulunarak, yarışmacılara başarılar diledi.
 
“Örnek Bir İşbirliği İle Çok Anlamlı Bir Turnuva Düzenledik” 
Dikili Belediyespor Briç Kulübü Onursal Başkanı Şeref Taban'ın ardından konuşmasını yapan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun da, örnek bir işbirliği ile çok anlamlı bir turnuva daha düzenlediklerini ifade ederek, “Adı gibi barış içinde, hoşgörü ve sevgiye dayalı bir turnuvayı daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yoğun bir katılımla gerçekleştirdiğimiz bu turnuvaya Dikili Belediyespor Briç Kulübümüz büyük emek sarf etti. Onlar gibi turnuvamıza Burhaniye'den, Karşıyaka'dan katkı koyan dostlarımız var. Hepsine gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum. Diğer spor dallarına olduğu gibi briç sporuna olan desteğimiz hep devam edecektir. Bu anlamlı etkinliğe emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyor, tüm yarışmacılara başarılar diliyorum” dedi.
 
Ödüller Törenle Dağıtıldı 
İzmir ve Balıkesir'in sınırlarında yer alan çevre ilçelerinden gelen yarışmacılarında aralarında bulunduğu 194 briç severin, 5 saat süreyle büyük bir heyecan yaşadığı karşılaşmalar 3 grupta gerçekleştirilirken, özellikle bayanlar grubundaki yarışmalar büyük bir çekişmeye sahne oldu. Hamza Değirmenci, Şevket Tüzün, Ahmet Kara, Sadrettin Kemah, Muhittin Doğan, Ömer Kulaçoğlu ile Osman Altıntaş ve Emrah Küçüksarıoğlu'nun görev aldığı turnuvada, Bayanlar kategorisinde Sevinç Bozok - Süreyya Şener, Senyör kategorisinde Hasan Baysal - İsmail Erkovan, Mix kategorisinde ise Osman Demirel - Nurten Demirel çifti, zafere uzanan taraf oldu. Turnuva sonunda dereceye giren tüm sporculara, kupa ve altın ödüllerini Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Dikili Belediyespor Briç Kulübü Onursal Başkanı Şeref Taban ile Dikili Belediyesi birim müdürleri ve protokol üyeleri takdim etti. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv