Bu dönerde hekim titizliği var

  • 0
  • 1.306
Bu dönerde hekim titizliği var
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bir süre önce Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde hizmete giren Tek Döner’de hekim titizliği hakim.  Firmanın kurucu ortağı KBB Uzmanı Cüneyt Altunay, memleketi Antakya’ya has döneri İzmirli lezzet tutkunlarının hizmetine sunarken hekim titizliği sergiliyor. Döneri bir kez tadan vazgeçemiyor ve adeta abone oluyor. 1967’de “Mısırlı Döner” markasını yaratan ve Antakyalılar’a dönerin hasını yediren, sayısız ustanın yetişmesine emek veren Abdo Mısırlı’nın yetiştirdiği Erdal Zeytun ve Orhan Çağlar ustaların hazırladığı  dönerde saf et kullanılıyor. İlave yağ ve benzeri katkı maddeleri bulunmuyor.
 
Tek Döner’in kurucu ortağı Uzman Doktor Cüneyt Altunay, tek döner markalı döneri aslına sadık kalarak, kurumsal bir yapıda, en üst standartlarda ve hijyenik koşullarda, koşulsuz müşteri memnuniyeti hedeflenerek yapıldığını ve yüzde yüz dana eti kullanıldığını söyledi. Altunay, “taze taze yapılsın, taze taze tüketilsin diye 50- 50 kilo et yerine 20- 25 kiloluk dönerler hazırlıyoruz. Bittikçe yenisini takıyoruz. Çünkü bir sağlıkçı olarak önce müşterilemizin sağlığını düşünmek zorundayız. Et döneri Antakya sosları eşliğinde, tabakta, dürüm veya İskender olarak veriyoruz” dedi.

İşletme Müdürü Atilla Tarhan verdiği bilgiye göre ise Tek Döner’de yemeğin ardından çok özel kabak tatlısı ve çay ikram olarak veriliyor.  Her gün ev tipi Mercimek çorbası bulunan mekan hafta içi 11 ile 23, hafta sonu ise 11 ile 24 saatleri arasında hizmet veriliyor. Konak, Basmane, Çankaya ve Kahramanlar semtlerine verilen paket servisinin saatleri 11.30 ile 22.30 arası.  Paket servislerde müşterinin soğuk döner yememesi için termal çanta kullanılıyor.
Kıbrıs Şehitleri Caddesi Cad. No:67 Alsancak İZMİR
Telefon: 0(232)464 63 64

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv