Bu park başka!

  • 0
  • 468
Bu park başka!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi, Onur Mahallesi Körfez Evleri’nde bir süredir yapımı süren ve muhteşem körfez manzaralı park projesini tamamladı. Parka Türk Sinemasının “altın çocuk” lakaplı sanatçısı Göksel Arsoy’un adı verildi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Eşsiz manzaralı parkımızın açılışını yakında gerçekleştireceğiz. İlçemize yakışan bir park oldu” dedi.

Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Onur Mahallesi Körfezevleri’nde yapımına başlanan ve içinde kafeteryanın da bulunduğu park projesini bitirdi. Çevresi istinat duvarlarıyla çevrilen park üzerinde 185 metre uzunluğunda bir yürüyüş bandı bulunuyor. Parkta çocuklar da unutulmadı. Parkın içinde çocukların eğlenceli dakikalar geçirebilmesi için oyun grubu da yer alacak.  Toplam yeşil alanı bin 850 metrekare olan park projesinde kafeterya da bulunuyor. İzmirliler burada çaylarını muhteşem İzmir manzarası eşliğinde yudumlayabilecek.

USTA SANATÇININ İSMİ VERİLDİ
Bayraklı Belediyesi meclis toplantısında alınan kararla birlikte parka Türk Sinemasının usta sanatçısı Göksel Arsoy’un adı verildi. 1957 yılında adım attığı sinema hayatı boyunca onlarca filmde oynayan ve kısa sürede tüm ülkenin tanıyıp takdir ettiği bir sanatçı haline gelen altın çocuk Göksel Arsoy’un adı parka çok yakıştı.

AÇILIŞI YAPILACAK
Projeyle başından beri yakından ilgilenen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “2 bin 500 metrekare içinde kafetaryası, restoranı ve oyun grupları ile bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak bir park. Körfez evleri yeni gelişen bir bölgemiz. Buradaki eksikleri tek tek gidereceğiz. Bir kreş alanımız birde sağlık ocağı alanımız var. Bir de yukarıda okul alanı var. Bölge geliştiği için bunlar tek tek yapılacak. Eşsiz manzarası ile Göksel Arosy parkı Bayraklı’ya çok yakışacak. Parkta birkaç küçük eksiğimizi tamamladığımızda açılışını gerçekleştireceğiz” dedi. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv