“Bu seçim ya hayatimizi değiştirecek ya da gittikçe çekilmez kilacak”

  • 0
  • 756
Yazı Boyutu:

Ege-KoopGenel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir’in eğitimden sağlığa, ulaşımdan planlı vemodern kentleşmeye kadar bir çok alanda çözüm bekleyen problemleri olduğunubelirterek, “ Tüm bu sorunların çözüm anahtarı Mart ayındaki yerel seçimdir. Buseçimde yapılacak tercih ya hayatımızda büyük değişimler yaratacak ya dayaşanan sorunları katlayarak yaşamı daha da çekilmez kılacak” dedi. İzmir’dekibeş farklı derneğe mensup 300’ü aşkın gazi ve şehit ailesi ile iftarda buluşanAslan, “ Bizler de vatanımızın bir çakıl taşı için canımızı vermeye hazırız.Sizler bizlere emanetsiniz” ifadelerini de kullandı.

Aslan’ın Karşıyaka Kent Restaurant’ta verdiği iftara Karşıyaka Kaymakamı MehmetEmin Avcı, Karşıyaka Müftüsü Cahit Erhun, Garnizon Komutanı Tuğamiral BayramÇetin, BESİAD Başkanı Feyyaz Sungur’un yanı sıra İzmir Şehit Aileleri ve İnsanHakları Yardımlaşma Derneği Başkanı Yavuz Alphan, Türkiye Harp Malulü Gaziler,Şehitler, Dul ve Yetimler Derneği İzmir Şubesi Başkanı Ayten Sarıca, ŞehitAsker ve Şehit Polis Aileleri Derneği Başkanı Hüsniye Karpat, Şehit PolisAileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Saadet Öner ve Türkiye Muharip GazilerDerneği Karşıyaka Şube Başkanı Halil Taşçı ile 300’ü aşkın gazi ve şehit ailesikatıldı.

ASLAN:“ SİZLER SAYESİNDE BİZLER RAHATIZ…”
İftar sonrasında davetlilere seslenen Ege-KoopGenel Başkanı Hüseyin Aslan, şehitlerin mübarek kanlarıyla sulanan kutsalvatanın tapusunun 76 milyona ait olduğunu belirterek, “ Asla unutulmasın kişehitlerimizin kemiklerini sızlatacak, ruhunu incitecek, şehit ailelerimizihüzünlendirecek, gazilerimizin yüreğini burkacak hiçbir oluşumu Türk ulusuiçine sindirmez, kabul etmez elinin tersiyle iter. Şehitlerimiz ve gazilerimizsayesinde bugün, vatanımızda özgür, bağımsız, bir ve beraberce yaşıyoruz.Siyasal ortamda elde edilecek hiçbir avantaj; aziz şehitlerimizin bir damlakanından daha kıymetli olamaz” dedi.

“SEÇİMDETERCİHİNİZİ İYİ YAPIN…”
Böyle bir etkinlikte siyaset konuşmak istemediğiniancak ısrarlı sorular karşısında kısa bir değerlendirme yapmak durumundakaldığını belirten Aslan, yaklaşık yedi ay sonra yapılacak yerel seçimlerdeİzmirlilerin tercihlerini çok iyi yapması gerektiğini vurguladı. Aslan, “İzmir’in eğitimden sağlığa, ulaşımdan planlı ve modern kentleşmeye, konutsorunundan otoparka, turizmden sağlıklı çevreye kadar daha birçok alanda çözümbekleyen problemleri var. Bu problemlerin çözüm anahtarı da yaklaşan yerelseçimler olacaktır. Bu seçim ya kentsel yaşamı kolaylaştıracak,  İzmir’in ufkunu açacak, geleceğini parlatacakya da yaşamı zorlaştıracak, sorunları yumak haline getirecek. Bana gittiğim herortamda, karşılaştığım diyorlar ki aday mısın? Ben; bulunduğum her konumda, kibu konum Büyükşehir Belediye Başkanlığı da olabilir; çocuklarımıza, halkımızagüvenli, parlak bir gelecek hazırlamak, İzmir’i sanayide, ticarette, turizmde,kentleşmede, sanatta, kültürde marka şehir yapmak için sadece elimi değilbedenimi de taşın altına koymaya hazırım” şeklinde konuştu.

DERNEKBAŞKANLARI: KEŞKE HERKES ONUN GİBİ OLSA…
Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı ise, Aslan’aduyarlılığından dolayı teşekkür etti, şehit aileleri ve gazilere her Türkvatandaşının büyük değer verdiği söyledi. İftarda dernek başkanları da ayrıayrı söz alarak, düşüncelerini paylaştı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ısadece özel gün ve etkinliklerde değil sorun ve sıkıntı yaşadıkları her dönemdeyanlarında bulduklarını belirten dernek başkanları, “ Şehit ailesine evbağışlayacak kadar düşünceli, her sorunumuzda yanımızda olacak kadar vefakarbiridir. Keşke herkes onun duyarlılığına sahip olabilse” dediler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv