Buca, Ay- Yıldızlı Türk Bayraklarıyla Çevrelendi

Buca Belediyesi kentin dört ana girişini Ay yıldızlı Türk bayrağı ile donattı.

  • 0
  • 423
Buca, Ay- Yıldızlı Türk Bayraklarıyla Çevrelendi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca Belediyesi kentin dört ana girişini Ay yıldızlı Türk bayrağı ile donattı. Buca’nın Doğuş Caddesi, Kızılçullu, Homeros ve Gaziemir bölgelerindeki dört ana girişine dev bayrak direkleri yerleştiren Buca Belediyesi, Türk sınırlarını korumak için kan dökenler ve bayrağımızın dalgalanması için mücadele edenlerin anısına göndere Türk Bayrağı, kentin gururu Bucaspor ve belediye bayrakları çekti. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina,”Bu ülkeye, bu kente sahip çıkanlar var oldukça bu bayraklar hep dalgalanacak” diyerek göndere bayrak çekip, saygı duruşunda bulundu.

Kentin giriş noktaları olan Doğuş Caddesi, Kızılçullu, Homeros ve Gaziemir bölgelerindeki dört ana artere dev bayrak direkleri yerleştiren Buca Belediyesi, Türk milletinin vazgeçilmez unsuru olan Türk bayrağının Buca semalarında dalgalanmasını sağladı. Belediye, Türk bayrağının yanında kentin gururu Bucaspor’un ve belediyenin bayraklarına da yer verdi. 

Doğuş caddesinde düzenlenen törenle Türk bayrağını göndere çekip, saygı duruşunda bulunan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, uğruna büyük bedeller ödenen, kanlar akıtılan Türk bayrağını ve kentin medarı iftiharı Bucaspor’un bayraklarını Buca semalarında dalgalandırıyor olmaktan gurur duyduklarını söyledi.

Kentin dört bir köşesinde dalgalanan Türk bayraklarının kendilerine güç kaynağı olduğunu vurgulayan Başkan Piriştina, “Bu ülke için kan dökenlere, canını malını verip mücadele edenlere armağanımız olsun. Bizler var oldukça, ülkesine yaşadığı kente sahip çıkanlar oldukça bu bayraklar hep dalgalanacaktır” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv