Buca Eğitim’den 2035 yeni öğretmen

  • 0
  • 1.450
Buca Eğitim’den 2035 yeni öğretmen
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesinin 2013-2014eğitim öğretim dönemi sonunda 10 Bölüm ve bu bölümlere bağlı  21 Anabilim Dalından toplamda 2035 öğrencimezun oldu.


Tınaztepe Kampüsü Anfi Tiyatrosu’nda gerçekleşen törene  Rektör Yardımcısı  Prof.Dr.Recep Yaparel, Dekan Prof.Dr.SüleymanBaşlar ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. 

Fakülte Birincisi Rehberlik Ve Psikolojik DanışmanlıkAnabilim Dalı’ndan   Gözde Gümüşçağlayan,İkinci İlköğretim Matematik Eğitimi Anabilim Dalı’ndan Ozan Pala Ve ÜçüncüRehberlik Ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı’ndan  Zeynep Kahveci’nin diploma ve ödülleriniveren Buca Eğitim Fakültesi Dekanı Süleyman Başlar, öğretmenlerin alan bilgisiyanında pedagojik formasyon  bilgisi vegenel kültür alanlarında en yeni bilgilerle donanmış olarak bölümlerinden mezunolduklarını söyledi.  

 

Öğrencilerin ailelerine seslenen Başlar, “Bizlere öğrenciolarak teslim ettiğiniz çocuklarınızı sizlere öğretmen olarak teslim ediyoruz.Gerektiğinde boğazınızdan, giyiminizden kısıp çocuklarınıza harcadınız. Onlarda sizin emeklerinizi boşa çıkarmadılar. Öğretmen oldular. Bu eser bizden çoksizin eserinizdir. Hocaları olarak onlarla gurur duyuyoruz. Çocuklarınızla sizde gurur duyabilirsiniz. Böylesi çocuklarınız olduğu için sizleri kutluyorum''dedi.

  Mezunlarada seslenen Başlar, ''Yurdun dört bir köşesinde genç beyinleri eğiteceksiniz.Buca Eğitim Fakültesi gibi ülkemizin saygın bir eğitim fakültesinibitirdiğinizi unutmayınız. Öğrencilerinizi Türk Milli Eğitiminin amaçları veAtatürk ilkeleri doğrultusunda yetiştirmeyi hiçbir şekilde ihmaletmeyiniz.  Unutmayınız, siz Buca EğitimFakültelisiniz. Mezun olsanız da bizim öğrencilerimizsiniz. Yaşamınızın hiçbiraşamasında Buca Eğitim Fakültesini unutmayınız. Buca Eğitim Fakülteli olmaktangurur duyunuz'' diye konuştu.



YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Yaşar Üniversitesi 23 yaşında

57. Alay temsili sancağını 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti

Arşiv