Buca Hiç Bu Kadar ‘RENKLİ’ Olmamıştı

Binlerce İzmirli genç Buca Gölet’te renklerin resitaline eşlik etti. Buca Belediyesi’nin Radyo Romantik Türk’le birlikte bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği Renklerin Festivali’nde birbirinden renkli oyunlarla doyasıya eğlenen gençler, festivalin finalinde aynı anda havaya atılan 300 kilo boyayla rengarenk boyandı.

  • 0
  • 468
Buca Hiç Bu Kadar ‘RENKLİ’ Olmamıştı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Binlerce İzmirli genç Buca Gölet’te renklerin resitaline eşlik etti. Buca Belediyesi’nin Radyo Romantik Türk’le birlikte bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği Renklerin Festivali’nde birbirinden renkli oyunlarla doyasıya eğlenen gençler, festivalin finalinde aynı anda havaya atılan 300 kilo boyayla rengarenk boyandı. Festivalde eğlencenin doruğa ulaştığı boya atımında Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da ailesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik’le birlikte gençlere eşlik etti. Festivalin en heyecanlı anı olan “boya savaşı”nın startını vermek üzere sahneye çıkan Başkan Piriştina’yı gençler “boya bizi” başkan sloganıyla karşıladı.
 
Buca Belediyesi heyecanla beklenen 2. Renklerin Festivali’nde binleri ağırladı. Radyo Romantik Türk işbirliğiyle Buca Gölet Tesisleri’nde başlayan Festival, 7’den 70’e birlerce İzmirliyi renklerin büyülü dünyasına götürdü.
Radyo Romantik Türk’ün DJ performansı ile başlayan festival birbirinden renkli etkinliklere sahne oldu. Katılımcıların yeteneklerini sergileyebileceği performans sahnesi ile keyifli saatler yaşayan katılımcılar, rodeo, boks makinesi, şişme oyun alanı ve futbol sahası ile spor ve eğlencenin tadını çıkardı. Festivalde Positive Live Project grubunun verdiği konser coşku ve enerjide tavan yaptırdı. Ellerinde boyaları, kafalarında hunileriyle festival alanını dolduran İzmirliler müziğin ritmiyle yerlerinde duramadı.
Renklerin Festivali’nin en coşkulu anları ise Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina tarafından başlatılan ‘Boya Savaşı’nda yaşandı. Kapı girişinde kısmen boyanan katılımcılar, 300 kilo rengarenk boyanın aynı anda havaya atılmasıyla festivalin gerçek coşku ve heyecanına kapıldı.
“BOYA BİZİ BAŞKAN”
Boya savaşı öncesi kendisini alkışlar ve “Boya bizi başkan” sloganlarıyla coşkuyla karşılayan gençlere Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Erdal Çelik ile birlikte seslenen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, gençlere Tarık Akan Gençlik Merkezi’nin bir benzerini sömestr tatilinden sonra açacakları müjdesini verdi.
“İşte bu renkler asla bizi ayıran değil, bizleri birleştiren renkler. Buradan rengarenk çok güzelsiniz. Bu güzel tablonun parçası olmaktan onur ve gurur duyuyorum. İyi ki varsınız, hep böyle renkli kalın. Yüzünüz hep gülsün, omuz omuza olun, birlikte olun” sözleriyle gençlere seslenen Başkan Piriştina’nın ilk boyayı atmasıyla festival alanı ve katılımcılar rengarenk boyanıp, renklerin resitalini coşkuyla yaşadı.
 
Geç saatlere kadar boya savaşları ve DJ performansıyla keyifli saatler geçiren katılımcılar, şimdiden gelecek yılki festivalin yolunu gözlemeye başladı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Demir, A takımı ile bir araya geldi

Mine Piriştina son yolculuğuna uğurlandı

Türkiyeli Yazarlar Grubu’ndan Çiğli’ye ödül

Haftaya asfalt çalışmasıyla başladı

Dikili’de yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Arşiv