Buca’nın Hizmet Envanteri masaya yatırıldı

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, göreve geldiğinden bu yana Buca’da yapılan çalışmaları parti örgütü ile masaya yatırdı.

  • 0
  • 718
Buca’nın Hizmet Envanteri masaya yatırıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, göreve geldiğinden bu yana Buca’da yapılan çalışmaları parti örgütü ile masaya yatırdı. İzmir Büyükşehir ve Buca Belediyesi tarafından 2,5 yıl içinde tamamlanan, temeli atılan ve projelendirilen hizmetleri mahalle mahalle, sokak sokak partililerle paylaşan ve Buca’yı uzun yıllardır süren uykusundan uyandırdıklarını vurgulayan Başkan Piriştina, yeni projelerin müjdesini de verdi.
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 2014-2016 hizmet envanterini CHP Buca İlçe Başkanlığı mahalle temsilcileri ile paylaştı. Buca Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya partililer yoğun ilgi gösterdi. Başkan Piriştina’nın göreve geldiği 2,5 yıllık süreçte hayata geçirilen proje ve hizmetleri tüm ayrıntılarıyla tek tek anlatıp, barkovizyon gösterimi ile de desteklediği toplantı, Buca’nın hizmet kalkınmasında canlanmasını ortaya koydu.
‘BİR KENTİN UYANIŞI’
Kentte tamamlanan, inşası devam eden ve projelendirilen hizmet ve projeleri 180 sayfayı bulan kitap haline de getirerek örgüte dağıtımını sağlayan Başkan Piriştina,  partililerden 2014-2016 Hizmet Envanteri kitabını dikkatle inceleyip Bucalılarla paylaşmasını istedi. Buca’da 25 yıldır kangren olmuş sorunları “onur meselesi” olmaktan çıkarıp, “gurur vesilesi” haline getirdiklerini vurgulayan Başkan Piriştina, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen çalışmalar ve Buca Belediyesi projeleriyle kentte büyük bir uyanış yaşandığına dikkat çekti.
2 YILDA 54 PROJE HAYATA GEÇTİ
Buca’nın 47 mahallesine tek tek ulaşarak, acil çözüm bekleyen sorunları ivedilikle çözdüklerini söyleyen Başkan Piriştina, Buca’yı kültür, sanat ve spor kenti yapmak için var güçleriyle çalıştıklarını, 2 yılda 54 projeyi devreye sokarak, Belediyecilikte büyük bir atak yaptıklarını belirtti. Büyükşehir Belediyesi’nin Buca’da 20 bin metrekarelik alanda projelendirdiği iki büyük rekreasyon alanı projesine bu yıl içinde başlanacağını da müjdeleyen Başkan Piriştina, okul ve cami tadilatı projelerinin devam edeceğini, çöplerin yeraltına alınması projesinin Buca geneline yayacaklarını, pırlanta merkezlerini ihtiyaç doğrultusunda çoğaltacaklarını, meslek edindirme kurslarıyla mesleki gelişime destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.
ASFALT VE KALDIRIM SEFERBERLİĞİ BAŞLIYOR
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bucalılara bir müjde daha vererek, çok kısa bir zaman içinde asfalt ve kaldırım seferberliği başlatacaklarını açıkladı. Kentte ihtiyaç hisseden tüm cadde ve sokaklarda asfaltlama ve kaldırım çalışması yapılacağını söyleyen Başkan Piriştina, “Buca sokaklara şantiye havasına bürünecek. Girilmedik sokak, cadde bırakmayacağız” dedi.  
Başkan Piriştina’nın ayrıntılı paylaşımlarından memnuniyet duyan partililer, kendi bölgelerinin sorun ve beklentilerini de tek tek dile getirme fırsatı buldu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv