Buca’nın parkları kauçuk kaplanıyor

  • 0
  • 558
Buca’nın parkları kauçuk kaplanıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Betonlaşmanın giderek arttığı bugünlerde çocukların tek eğlence yeri olan parkların temizlik ve bakım çalışmalarını düzenli olarak yapan Buca Belediyesi, çocukların güvenli bir şekilde oyun oynamaları için ilçedeki parklarda kapsamlı bir çalışma başlattı. Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların daha sağlıklı ve güvenilir ortamlarda oyun oynamaları için parkları kauçuk kaplıyor. İlçe sınırları içerisinde yer alan tüm parkları kapsayacak çalışmaların ardından artık çocuklar daha temiz, sağlıklı ve güvenilir parklarda gönüllerince eğlenirken, ailelerin gözü de arkada kalmayacak.

İlçede hayata geçirdiği çocuklara yönelik projeler ile dikkat çeken Buca Belediyesi, çocukların daha güvenilir ve sağlıklı ortamlarda oyun oynamaları için parkların zeminlerini kauçuk kaplıyor.

Parklardaki oyun alanlarının beton zemin üzerine kurulu olmasından dolayı çocukların en ufak bir düşme anında ciddi yara almalarını önlemek için ilçe sınırları içerisinde yer alan tüm parkların zemini rengarenk kauçuk ile kaplanacak. En kısa sürede tamamlanması hedeflenen çalışmaların ardından çocuklar daha güvenli, temiz ve sağlıklı parklarda oyun oynayıp doyasıya eğlenirken, aileler de çocuklarının düşme ve yaralanma tehlikesi olmadan eğlenmesini izleyebilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv