BUEK’ten dev öğretmenler günü balosu

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü,  Kaya İzmir Thermal & Convention’da 900’ü aşkın çalışanının katıldığı görkemli bir baloyla kutladı.

  • 0
  • 1.222
BUEK’ten dev öğretmenler günü balosu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü,  Kaya İzmir Thermal & Convention’da 900’ü aşkın çalışanının katıldığı görkemli bir baloyla kutladı.
 
Balosu’na, BUEK Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Okulları Genel Müdürü Özlem Dağ, Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, Bahçeşehir Üniversitesi akademisyenleri, kurucu temsilcileri, aralarında müdür ve koordinatörlerinin bulunduğu Ege Bölgesi’ndeki 40 kampüsün 900’ü aşkın çalışanı, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile davetliler katıldı.
 
HEDEFİMİZ: DÜNYA MARKASI OLMAK
Görkemli balonun açılış konuşmasını yapan BUEK Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Türkiye’nin geleneğine sahip olan, kültürünü özümseyen ancak evrensel dünyaya açık bireyler yetiştirmeye çalıştıklarını belirterek, eğitimde dünya markası olmayı hedeflediklerini söyledi.

Yücel, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının üniversiteyle birlikte 150 bin öğrenciyi yetiştirdiğini, 3 kıtada 5 üniversiteye sahip olan kurumun bugünlere iki odalı bir dershaneden geldiğini ve bu gelişimde en büyük payın öğretmenlere ait olduğuna işaret eden Yücel, “Türkiye Cumhuriyeti’nin muasır medeniyet düzeyine ulaşabilmesi için öğretmenlere çok büyük görev düşüyor. Bizler bu ülkenin teminatıyız. Türkiye’nin kalkınması, büyümesi, zengin olmasının yolu eğitimden geçiyor, eğitimden başka yol arayanlar asla ve asla doğru söylemiyorlar. Gençler yetiştireceksiniz, bu insanlar yarının Nobel Ödülü sahibi Aziz Sancar da olabilir Usame Bin Ladin de olabilir. O zaman öyle bir eğitim anlayışı gündemimizde olmalı ki dikkatlice davranarak Türkiye’nin geleneğine ve göreneğine sahip olmuş, kendi kültürünü özümsemiş ama evrensel dünyaya açık bireyler yetiştirmemiz gerekiyor” dedi.
 
Dünyanın 15 noktasında eğitim kurumlarının bulunduğunu, eğitimde gelinen son noktayı yakından takip ettiklerini dile getiren Yücel, “Türkiye’nin eğitimde dünya markası olmasını istiyoruz. Bunu başarmak istiyoruz” diye konuştu.

EĞLENCE DORUKTA
Yücel’in konuşmasının ardından Uğur Okullarında 10’ncu yılını dolduran 48, Bahçeşehir Okullarında 5 ve 10’uncu yılını dolduran 17 kişiye plaketleri verildi. Öğretmenler Günü anısına hazırlanan pastanın kesilmesi sonrası öğretmenler ve davetliler, Aegean Band, Serdar Şenel ve orkestrasının birbirinden güzel şarkılarıyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi.
 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Dolu dolu 23 Nisan

Arşiv