Bugün al yarın taşın

Kaliteli projelerle 32 yıldır inşaat sektörüne hizmet sunan Katal İnşaat'ın, Ulukent'teki projesi "GreenLife" ta anahtar teslim töreni yapıldı.

  • 0
  • 596
Bugün al yarın taşın
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kaliteli projelerle 32 yıldır inşaat sektörüne hizmet sunan Katal İnşaat'ın, Ulukent'teki projesi "GreenLife" ta anahtar teslim töreni yapıldı. 100'ün üzerinde dairenin söz verilen tarihte ev sahiplerine teslim edildiğini belirten Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, "Şu anda yaklaşık 20 civarında dairemiz var. Krediye uygun satışlarımız devam ediyor. Misafirlerimize uygun kredi olanağı ile 'Bugün al, yarın taşın' diyoruz" dedi.
 
ALAN KAZANIYOR
Katal İnşaat'ın yeşille iç içe projesi Green Life'ta yaşam başladı... Ulukent'te 8 bin 500 metrekarelik arazi üzerine 4 blok şeklinde tasarlanan GreenLife'ın sakinleri 30 Eylül'de yapılan anahtar teslim töreniyle evlerine kavuştu. Projenin 3+1 konseptli 133 daireden oluştuğunu söyleyen Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, "Projemiz hem yatırım yapmak isteyen, hem de ailesiyle huzurlu bir ortamda yaşamını sürdürmek isteyen misafirlerimiz için çok uygun 100'ün üzerinde dairemizin teslimini yaptık. Kalan dairelerimizin satışları devam ediyor. İzmir'in kuzey hattı her geçen gün biraz daha pirim yapıyor, Green Life'dan daire alan kazanıyor" diye konuştu.
 
KUTU...KUTU...
5 BİN 500 METREKARE YEŞİL ALAN
Katal İnşaat'ın "Green Life" projesi 5 bin 500 metrekarelik yeşil alanıyla ebeveynlerin ve çocukların huzur bulacağı bir yaşam alanı sunuyor. Projede brüt alanı 120-150 metrekare olan 133 adet 3+1 daire var. Dairelerde tüm ihtiyaçlar en ince ayrıntısına kadar düşünüldü ve tasarlandı. Proje pek çok farklı özelliği ile bölgedeki diğer yaşam alanlarından ayrılıyor. Bu özelliklerden biri kapalı otoparkının olması. Site içerisine araç giriş izni verilmeyecek. Tüm site sakinleri araçlarını oldukça büyük olan kapalı otoparka bırakıp dairelerine çıkacaklar. Bu sayede çocuklar site içerisinde güvenle oyun oynayabilecekler. Ayrıca yine site sakinlerinin istedikleri zaman çocuklarını emanet edebilecekleri kreş de GreenLife projesinin ayrıcalıkları arasında. Tüm bunların dışında açık yüzme havuzu, güneşlenme ve dinlenme alanları ile spor salonu ve çocuk oyun alanı ,mini golf sahası ,santranç oyun alanı da proje bünyesinde yer alıyor. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv