Bulut ölüm yıldönümünde anıldı

Çiğli Belediyesi’nin on yıl önce vefat eden Belediye Başkanı Ensari Bulut, Doğançay Mezarlığı’ndaki kabri başında ailesi ve sevenleri tarafından dualarla anıldı.

  • 0
  • 359
Bulut ölüm yıldönümünde anıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi’nin on yıl önce vefat eden Belediye Başkanı Ensari Bulut, Doğançay Mezarlığı’ndaki kabri başında ailesi ve sevenleri tarafından dualarla anıldı.

Çiğli Belediyesi tarafından, Çiğli Belediye başkanlığı görevini yürütürken vefat eden Ensari Bulut için Doğançay Mezarlığı’ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi. Duaların okunduğu anma törenine başta ailesi ve yakınları olmak üzere, Çiğli Belediye Başkan Vekili Ali Rıza Koçer, CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, belediye bürokratları, ailesi ve sevenleri katıldı. Oldukça duygulu anların yaşandığı törende, Ensari Bulut’un kırmızı kabri karanfillerle donatıldı.
Çiğli Belediye Başkan Vekili Ali Rıza Koçer, “10 yıl önce aramızdan ayrılan merhum başkanımız görev yaptığı sürece önemli hizmetler gerçekleştirdi. Çiğli’nin gelişimine, demokrat ve çağdaş bir kişi olarak önemli katkılarda bulundu. Başarılı bir belediye başkanıydı. Kendisini saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz” dedi.

Ağabeyi Hamza Bulut: “Onu çok özlüyoruz”
Ensari Bulut’un ağabeyi Hamza Bulut da ağabeyini özlemle andıklarını belirterek, “Çiğli’miz önemli bir hizmet adamını erken yaşta kaybetti. Burada her yıl kabri başında kendisini anıyoruz. Bu bizim için çok önemli ve anlamlı. Ensari Bulut köyden yetişmiş, dişi ve tırnağıyla bir yere gelmiş bir hizmet adamıydı. Çalışkan, zeki, projeci bir kişiydi ve hizmetlerinin temelinde insana hizmet ön plandaydı. Herkes onu çok sevdi” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv