Bulut vefatının dördüncü yıl dönümünde anıldı

  • 0
  • 801
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi’nin dört yıl önce vefat eden BaşkanıEnsari Bulut Doğançay mezarlığındaki kabri başında anıldı.  Anma törenine Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, CHPİl Başkanı Ali Engin,  CHP İlçe Başkanı Nihat Gültekin, meclis üyeleri,mahalle muhtarları, ailesi, siyasi parti temsilcileri ile sevenleri katıldı.Kırmızı karanfillerin dağıtıldığı ve duaların okunduğu anma töreninde duyguluanlar yaşandı.  

Kabre karanfiller koyan Başkan Metin Solak, yaptığıkonuşmada Bulut’un ölümünün çok genç yaşta olmasından dolayı duyduğu üzüntüyüdile getirdi. Duygusal anlar yaşayan Başkan Solak şöyle konuştu; “Ensari Başkankenti için iyi şeyler yaptı. Bizlere de güvendi. Kendisinin hem yoldaşı, hemarkadaşı olduk. Ondan önemli bir görev devraldım ve layıkıyla yerine getirmeyeçalışıyorum” dedi. 

CHP İl Başkanı Ali Engin, partisine ve ideolojisinebağlı önemli bir kişiyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaya devam ettiklerinisöyledi. Ensari Bulut’un insanlara çok büyük katkısı olduğunu belirten Engin,“Herkes kendisi ve ailesi için fedakârlık yapar, ancak Ensari Başkan herkesiçin fedekarlık yapan birisiydi. Çok önemli bir yoldaştı ve mücadelecibirisiydi. Hem ülkemize hem de partisine çok katkısı olmuştur” diye konuştu.

Ağabey Hamza Bulut da Ensari Bulut’ın yaşam azminedikkat çekerek, “Abim girdiği her mücadeleyi kazanırdı. Savaşçı bir kişiliğivardı. Adam gibi adamdı. Kendisini rahmetle anıyorum” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv