Büyükpark’ta sünnet töreni

  • 0
  • 617
Büyükpark’ta sünnet töreni
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Sünnet etkinliği bu yıl da büyük bir heyecana neden oldu. Büyükpark’taki havuz başında gerçekleştirilen etkinlikte 151 sünnet çocuğu ve aileleri unutulmaz bir gece geçirdi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da onların mutluluğuna ortak oldu. Sünnet olmanın heyecanını yaşayan çocuklarla birlikte pasta kesen Başkan Atila, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda tüm imkanları ile ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi

Büyükpark’taki Sünnet töreni, renkli görüntülere sahne olan kortej yürüyüşü ile başladı. Çocuklara Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da eşlik etti. Havuzbaşında gerçekleştirilen törende çocuklara, palyaço, sihirbaz gösterileri ve çeşitli animasyon gösterileri sunuldu.  Gecede tüm misafirlere tavuk-pilav-ayran, çerez ve çeşitli içecekler ikram edildi. Lokma dağıtıldı.

Her zaman yanınızdayız
Türk Kızılayı yetkilileri, meclis üyeleri ve belediye bürokratlarının da katıldığı organizasyonda, ailelere ve çocuklara seslenen Başkan Olgun Atila, iki kız çocuğu babası olduğunu hatırlatarak, “Biz büyük bir aileyiz. Ben tüm sünnet çocuklarımızın abisi olarak buradayım. Bu özel gecede sizlerle olmak büyük onur ve mutluluk. Biz Bornova Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışımızla tüm imkanlarımızı sizler için kullanıyor, her zaman ve her yerde yanınızda olmak için çalışıyoruz. Bu anlayışla çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Eşrefpaşa Hastanesi’ne teşekkür
Başkan Atila eşi Hikmet Atila ile birlikte sünnet çocuklarına çeşitli hediyeler verdi. Sünnet olmanın heyecanını yaşayan çocuklarla birlikte pasta kesti. Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Ali Serdar Pedükcoşkun’a katkıları nedeniyle teşekkür edip, çiçek takdim etti.
Sünnet çocuklarının aileleri mutlu ve hayatları boyunca unutmayacakları bir gün yaşadıklarını belirterek, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve ekibine bu güzel organizasyon için teşekkür etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv