Buzda hafta sonu şöleni

  • 0
  • 414
Buzda hafta sonu şöleni
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ligdeki ilk maçında Erzurum’u deplasmanda mağlup eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, Cumartesi günü Koç Üniversitesi, Pazar günü ise Gümüş Patenler Spor Kulübü’nü ağırlayacak. Bornova Aşık Veysel  Rekreasyon Alanı Buz Sporları Salonu’ndaki maçlar saat 16.00’da başlayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, Süper Lig’in yeni sezonuna hızlı başladı. Deplasmandaki ilk maçında Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni 3-1’lik skorla yenen İzmir ekibi, sezonun evindeki ilk maçında Koç Üniversitesi’ni ağırlayacak.  16 Ocak Cumartesi günü Aşık Veysel  Rekreasyon Alanı Buz Sporları Salonu’ndaki maç saat 16.00’da başlayacak. İzmir ekibi, hemen ertesi gün ise (17 Ocak Pazar) Gümüş Patenler Spor Kulübü ile karşılaşacak.  Pazar günü Aşık Veysel  Rekreasyon Alanı Buz Sporları Salonu’nda oynanacak maç yine saat 16.00’da başlayacak.

Bu maçlar kaçmaz
Yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten takım kaptanı Erdoğan Coşkun, “Kurulduğumuz ilk sezon Buz Hokeyi 1. Ligi’nde şampiyonluk kupasını kaldırdık. 2011-2012’de Süper Ligi üçüncü ve 2012-2013’de ikinci tamamladık. 2013-2014 sezonunda ise Türkiye Buz Hokeyi Süper Ligi Şampiyonu olduk. Geçtiğimiz yıl sezonu ikinci tamamladık. Sürekli zirveye oynayan bir takımız. Bu yıl da hedefimiz yine şampiyonluk. Hafta sonu oynayacağımız maçlarda İzmirlileri bize taraftar desteği vermeye davet ediyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv