Çağrı Merkezi 'Çözüm merkezi'

  • 0
  • 477
Çağrı Merkezi 'Çözüm merkezi'
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyakalılara daha hızlı, etkin ve kaliteli hizmet sunmak için Karşıyaka Belediyesi tarafından bir yıl önce kurulan Çağrı Merkezi, toplamda 5 binin üzerinde Karşıyakalı tarafından tercih edildi. İşitme ve konuşma engelli vatandaşların SMS’le ulaşabildiği 444 1 575 (KSK) hattı, engelleri de ortadan kaldırdı. Öneri ve talepler dinlendi, kısa sürede çözüme kavuşturuldu.

1 YILDA 5000 KİŞİ ARADI
Sosyal ve kültürel projelerle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, geçen yıl hizmete soktuğu ‘Çağrı Merkezi’ ile Karşıyakalı vatandaşlar ve belediye arasında 'çözüm köprüsü' oldu. Vatandaşlar öneri, talep ve şikayetlerini 444 1 KSK (575) numaralı telefonu arayarak çağrı merkezine iletti. 6 kişilik bir ekiple hizmet veren çağrı merkezine, bir yılda 5 binin üzende vatandaş ulaştı. Öneri ve talepler alınarak ilgili müdürlüklere gönderildi. Müdürlüklerden gelen sonuçlar ise yine aynı hızla çağrı sahiplerine bildirildi.
 
ENGELSİZ MESAJ
Vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek için kurulan Çağrı Merkezi’nde dezavantajlı vatandaşlar da unutulmadı. ‘Çağrı Merkezi’nde SMS yoluyla hizmet alabilen engelli vatandaşlar için “Engelsiz Mesaj” hizmeti de devreye sokuldu. 1 yılda pek çok engelli vatandaş belediyeye, öneri ve taleplerini cep telefonlarından kısa mesaj atarak anında iletti.
 
“BİZE BİR TELEFON KADAR YAKINLAR”
Karşıyakalılara daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek ve sorunları en kısa sürede çözmek için çağrı merkezini kurduklarını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “ 1 yıl içerisinde 5 bin vatandaşımız 444 1 KSK’yi (575) arayarak ya da mesaj çekerek öneri, şikayet ya da kentle ilgili hayallerini bizlerle paylaştı. Biz halka en iyi ve etkin hizmeti vermek için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Vatandaşlarımız ne zaman isterse, belediyemiz bir telefon kadar yakında” dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv