Cam Merkezi ödüle doymuyor

  • 0
  • 691
Cam Merkezi ödüle doymuyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın her yıl düzenlediği geleneksel Başarılı Sanayiciler Ödül Töreninde Cam Merkezi sektöründe 3 ayrı kategoride ödüle layık görüldü. Cam Merkezi kendi meslek grubu içinde  “En Yüksek Üretim Ödülü”, “En Yüksek İhracat Ödülü” ve “En Yüksek İstihdam” ödüllerini aldı.
Bünyesinde yer alan dört fabrikası ile toptan, dekoratif ve endüstriyel cam sektörünün önde gelen isimlerinden olan, 500’ü aşkın çalışanı ile cam sektörüne farklı ve yaratıcı çözümler üreten Cam Merkezi, camın merkezi olmaya devam edecek. Önümüzdeki yıllar için de bu ödüllerin en güçlü adaylarından biri olmaya emin adımlarla ilerlediklerini belirten Cam Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Semavi Yorgancılar, bu ödülü almalarında çalışanlar,  çözüm ortakları ile müşteriler başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söyledi. Yorgancılar, “40 yılı aşkın süredir cam sektöründe kilometre taşı haline gelmiş olan Cam Merkezi genç, dinamik ve yaratıcı ekibi ile birlikte ‘camın merkezi’ olmaya devam edecek. Cam Merkezi olarak sorumluluklarımızın bilinciyle, ülkemize değer katan yatırımlarımız ile var olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Dört fabrikada aralıksız üretim
Cam Merkezi, Çiğli AOSB’de yer alan, 1989 yılından beri faaliyet gösteren ve tüm dünyada asit aşındırmalı dekoratif camlara adını veren “Yorglas” işletmesi ile ihracatta zirveyi hedeflerken kalitesi, estetik tasarımı ve çevre dostu duruşuyla tüm sektöre örnek bir firma olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.
Gebze’de yer alan Yorim işletmesi ise 1992 yılında kurulmuş olup ticari dolap, kahverengi ve beyaz eşya sektörlerine hizmet vermektedir. Yenilikçi ve dinamik yapısı sayesinde kendisini adapte ettiği dünya kalite standartlarında üretimi ile dünya pazarında örnek bir firma olarak faaliyetlerini devam ettirmektedir.
Bolu’da yer alan Yorim fabrikası ise 2012 yılında hizmete açılarak fırın kapak camları, ocak ve kontrol panosu camları, davlumbaz camları, buzdolabı raf camları gibi beyaz eşya sanayinin temel ihtiyaçları üretilmektedir.
Cam Merkezi, 2014 yılının sonunda Eskişehir’de beyaz eşya sektörüne hizmet vermek amacıyla yeni bir tesisini hizmete açmıştır.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Hem Gemilerini Hem Filosunu Büyütüyor

Tarımsal üretimin stratejik önemi artıyor

Mart ayında hız kesti

Arşiv