Can Dostlar Emin Ellerde

Menderes Belediyesi, sokak hayvanlarının tedavi, bakım ve kısırlaştırılmasına yönelik çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor.

  • 0
  • 662
Can Dostlar Emin Ellerde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Menderes Belediyesi, sokak hayvanlarının tedavi, bakım ve kısırlaştırılmasına yönelik çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor.

Menderes Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında sokak hayvanlarının rutin bakımlarının yanı sıra tedavi ve kısırlaştırılmalarına tüm hızıyla devam ediliyor. Yapılan çalışmalarla hayvanların daha sağlıklı ve uzun yaşamaları amaçlanıyor.

Yoğun çalışma
Belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında 739 köpek, 1272  kedi olmak üzere toplam 2011 can dostu kısırlaştırıldı, 6196 sahipsiz köpeğin tedavisi yapıldı. 4 bin kg mama dağıtımının yapıldığı çalışmalar kapsamında 52 adet mamamatik ünitesi de ilçenini çeşitli noktalarına yerleştiriliyor.

Birlikte yaşam
Sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sokak hayvanlarının tedavi ve bakımlarının gerçekleştirildiğini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Veteriner işleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz büyük bir titizlikle can dostlarımız için çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Yaptığımız uygulamalarla sokak hayvanlarımızın yaşam kalitesini arttıracak adımları atıyoruz. Ortak hayatı paylaştığımız can dostlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv