Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü kutlandı

  • 0
  • 569
Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü kutlandı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çanakkale Zaferi'nin 101. yıldönümü ve Şehitler Günü nedeniyle Güzelbahçe'deki Şehitlik Anıtı önünde bir tören düzenlendi.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Güzelbahçe Kaymakamı Hüseyin Kulözü, Garnizon Komutanı Albay Turhan Özkal ve Güzelbahçe Belediye Başkanı
Mustafa İnce'nin yanı sıra siyasi partilerin ilçe başkanları, gaziler, şehit aileleri, öğrenciler ve kalabalık yurttaş topluluğu katıldı.
Şehitler Anıtı'na çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, günün anlam ve önemini belirten bir konuşmayla sona erdi. Şehitlerimizin ruhu için lokma döküldü.

Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıldönümü ve Şehitler Günü nedeniyle Güzelbahçe Belediyesi Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Salonu’nda da bir tören düzenlendi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Törende şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi, orotoryo sahnelendi.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Canlarını feda ederek bu vatanı bize emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarıyla tüm aziz şehitlerimizi, Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıldönümünde şükran, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv