cephanelik ev

Jandarma ekipleri,daha önceden de 8 suç kaydı bulunan F.G.'in evinde çok sayıda silah ve mühimmat olduğu ihbarını aldı. Yapılan baskında, evde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Daha öncede aynı olaylardan dolayı 8 suç kaydı bulunan şüpheli F.G., tutuklandı.

  • 0
  • 162
cephanelik  ev
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bahri Karataş ( KHA)
İzmir' in Aliağa İlçesinde jandarma , bir kişinin evinde çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirdi.  
 İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri , Yeni Mahallede ikamet eden F.G. isimli şahsın evinde çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat bulunduğu ihbarını aldı. 

Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığı koordine ve talimatları doğrultusunda, Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 14 Temmuz 2022 tarihinde belirlenen adreste yapılan aramada; 1 adet otomatik tabanca, 8 adet 9 mm. çapında tabanca, 1 adet 38 calibre tabanca, 1 adet 7.65 mm. çapında tabanca, 27 adet beak, 1 adet balta, 1 adet satır, 2 adet av tüfeği, 1 adet havalı tüfek, 1 adet susturucu, 1 adet telsiz, 1 adet kelepçe, 1 adet  sahte polis plaketi, 2 adet polis rozeti, 1.007 adet çeşitli ebatlarda mühimmat ele geçirdi. 

Fabrikada işçi olarak çalışan ve daha önceden de benzer suçlardan 8 suç kaydı bulunan F.G. isimli şüpheli yakalanarak gözaltına alındı ve çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi .

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Demir, A takımı ile bir araya geldi

Mine Piriştina son yolculuğuna uğurlandı

Türkiyeli Yazarlar Grubu’ndan Çiğli’ye ödül

Haftaya asfalt çalışmasıyla başladı

Dikili’de yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Arşiv