Çeşme Belediyesi Ödüllere Doymuyor

Alaçatı Ot Festivali ile geçtiğimiz sene iki ödül alan Çeşme Belediyesi, bu yıl da Türkiye eğlence ve etkinlik sektörünün ilk ve tek yarışması olan “Shining Star Awards’ 18 Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri” nde Gran Fondo Çeşme ile "En Başarılı Sportif Etkinlik Ödülü”ne layık görüldü.

  • 0
  • 457
Çeşme Belediyesi Ödüllere Doymuyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Alaçatı Ot Festivali ile geçtiğimiz sene iki ödül alan Çeşme Belediyesi, bu yıl da Türkiye eğlence ve etkinlik sektörünün ilk ve tek yarışması olan “Shining Star Awards’ 18 Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri” nde Gran Fondo Çeşme ile "En Başarılı Sportif Etkinlik Ödülü”ne layık görüldü. Bu ödülle Çeşme Belediyesi ödül sayısını 3’e çıkarmış oldu.
 
Çeşme Belediyesi ev sahipliğinde Argeus Travel ve Velotürk işbirliğiyle, İzmir’in incisi Çeşme’de ikinci kez gerçekleştirilen Velotürk Gran Fondo Çeşme amatör yol bisikleti yarışlarının tüm kayıt gelirleri Türkiye genelinde ihtiyaç sahibi çocuklara bisiklet ulaştırmayı hedefleyen Veloturk bisiklet bağış fonuna aktarılıyor.
 
Ödülü teslim alan Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, “Çeşme'nin sadece deniz, kum, güneşiyle anılmasını istemiyoruz. Çeşme yarımadası özellikleri nedeniyle, ülkemizin nadir bölgelerinden birisi. Biz '9 Durak 9 Deneyim Projesi'yle yola çıktık. Çeşme'nin her bölgesinde, kendi değerlerinden yola çıkarak yaptığımız festivaller, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler ile turizmi çeşitlendirmeye çalışıyoruz. Ne kadar doğru yolda olduğumuzu da aldığımız bu ödüller gösteriyor. Festivallerimiz ve sportif etkinliklerimizle geçen seneden bu yana 3 ödül aldık. Yaptığımız etkinliklerin başarısının ödüllerle taçlandırılmasından da gurur duyuyoruz.  Aldığımız  bu ödül diğer ödüllerimiz gibi Çeşme’nindir" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv