Chıll Out Çeşme Festivali’ne Twıst İmzası

Yenilikçi tarzı ve unique tasarımlarıyla fark yaratanların markası Twist, özgürlüğün ve özgünlüğün en cool halini yansıttığı festival koleksiyonu ve birbirinden eğlenceli etkinlikleri ile Chill Out Çeşme Festivali’ne imzasını attı. ​​​​​​​

  • 0
  • 959
Chıll Out Çeşme Festivali’ne Twıst İmzası
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yenilikçi tarzı ve unique tasarımlarıyla fark yaratanların markası Twist, özgürlüğün ve özgünlüğün en cool halini yansıttığı festival koleksiyonu ve birbirinden eğlenceli etkinlikleri ile Chill Out Çeşme Festivali’ne imzasını attı.

Geçtiğimiz ay düzenlenen Chill Out Bodrum Festivali’nde gençlerin gözdesi olan Twist pop up store,  geçtiğimiz haftasonu Çeşme Fun Beach’de gerçekleştirilen Chill Out Çeşme Festivali’nin de yıldızı oldu. 
Ipekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın, eşi Emel Ayaydın ve küçük oğulları Doruk Ayaydın da bulunduğu yüzlerce kişinin ziyaret ettiği festival’in en gözde alanlarından olan Twist pop up store, özel festival koleksiyonunun yanı sıra gün boyu gerçekleştirilen saç boyama, saç örgüsü ve plaj tatoo gibi keyifli etkinlikleri ve sürpriz hediyeleri ile festival heyecanını ikiye katladı.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Atıksız moda

Suudi Arabistan'da 4 Yeni Mağaza

Fashion Week rüzgarı

Muhteşem başlangıç

10. kez IFW

Genç modacı ‘İtalya’daki finale kaldı

Arşiv