CHP Bayraklı iş başında

  • 0
  • 971
Yazı Boyutu:

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer Manavkuyu delegeleriyle cumartesi günü değerlendirme kahvaltısı düzenledi. Toplantıya İzmir Milletvekili Alaaddin Yüksel ile Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ katıldı. Ölçer ve Karabağ Pazar günü de ikincisi düzenlenen Gençlik Kolları Danışma Kurulu toplantısına katıldı.
 
Cumhuriyet Halk Partisi Manavkuyu Mahallesi delegeleri ve partililer cumartesi günü sabahı kahvaltıda bir araya geldi. İlçe Başkanı Levent Ölçer’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya İzmir Milletvekili Alaaddin Yüksel ile Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ katıldı.
 
Örgüt dimdik ayakta
Bayraklı’nın 23 Mahallesi’nde birden dimdik ayakta olduklarını kaydeden İlçe Başkanı Levent Ölçer, “Bugün burada Manavkuyu Mahallesi delegeleriyle bir aradayız. Manavkuyu’dan başladık. Diğer Mahallelerimizle de tek tek buluşacağız. Bayraklı’da her geçen gün daha iyi olmaya devam ediyoruz. Yeter ki belediye hizmetlerini halkımıza daha iyi anlatalım, aktaralım” dedi.
 
Manavkuyu’ya olimpik yüzme havuzu
Merkez İlköğretim Okulu karşısına 6 bin metrekare Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu yapmayı planladıklarını söyleyen Başkan Hasan Karabağ projeyi detaylarıyla birlikte partililere anlattı. Karabağ, “Bayraklı’da göreve geldiğimizden bu yana birçok yatırımda bulunduk. Ancak hükümet burada bir çivi dahi çakmadı. Manavkuyu, Mansuroğlu ve Osmangazi Mahalleleri Bayraklı’ya bağlanmaktan ilk başlarda pek memnun olmadılar. Yaptığımız hizmetlerle kısa sürede sizlerin de beğenisini kazandık.  Bizler de sizlerden memnunuz” dedi.
 
Her şeyi sattılar 
“Cumhuriyet dönemleri boyunca 48 milyar dolarlık özelleştirme yapıldı. Bunun 38 milyar doları bu hükümet döneminde” diye sözlerine başlayan Alaaddin Yüksel, “Yani Atatürk’ten bu tarafa bu ülkenin kazandığı bütün kaynaklarını hemen hemen sattılar. Ve maliye bakanı çıktı dedi ki biz özelleştirmeden 38 milyar lira kar ettik diyor. Yani bunu kar diyor. Sen bu ülkenin varlıklarını satıyorsun. Ondan sonra kar diyorsun. Dünyanın en yüksek vergilerini biz ödüyoruz. Bunu ödeyen zengini fakiri ayırmıyor. Herkes ödüyor. İşsizi de ödüyor. Başbakan geçen sene İzmir’e kongrede geldi. Buna kongreden sonra 771 proje açılışı yaptırdılar. Ben soru önergesi verdim. Sen ne açtın diye. Cevap geldi. 771 projenin 705 tanesi bizim iktidar olduğumuz köy projeleri. Bizim yaptığımız projeler” diye konuştu.
 
Her mahalleye temsilci
İlçe Başkanı Levent Ölçer ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Pazar günü de Gençlik Kolları Danışma Kurulu toplantısına katıldı. İkincisi düzenlenen toplantıda salonu dolduran genç partililer Ölçer ve Karabağ’ı coşkuyla karşıladı. Yoğun çalışma temposuna girecek gençlerle buluşan Ölçer ve Karabağ öğütlerde bulundu. Ölçer Bayraklı’da gençliğin CHP’ye büyük bir ilgisi olduğunu kaydederken “Seçim dönemi için her mahalleye temsilci seçilecek” diye belirtti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv