CHP KONAK’TAN TÜRKİYE’DE BİR İLK

  • 0
  • 650
CHP KONAK’TAN TÜRKİYE’DE BİR İLK
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanlığı siyasi faaliyetler kapsamında Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek ISO 9001:2008 kalite yönetim sertifikası almaya hak kazanan ilk siyasi kuruluş oldu. Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla İlçe Başkanlığında gerçekleşen sertifika sunum töreninde konuşan İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, siyasette çıtayı yükselttiklerini belirterek yaptıkları çalışmanın tüm siyasi kurumlara örnek teşkil etmesini umduğunu belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanlığı’nın ortak akıl ve yönetişim üzerine kurduğu yönetim anlayışı gereği oluşturduğu yönetim sistemi ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası ile belgelendi. Türkiye’de ilk defa bir siyasi kuruluşun siyasi faaliyetlerin sunumu kapsamında almaya hak kazandığı sertifikanın sunum törenine, İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak’ın yanı sıra ilçe yönetim kurulu üyeleri ve PROKS Belgelendirme Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Alper Öztürk ve Baş Denetçi Hilal Uslu katıldı.

TÜRKİYE’DE BİR İLK
Sertifika sunum töreninde konuşan İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak belgelendirme şirketi yetkililerine gösterdikleri titiz çalışmadan ötürü teşekkür ederken; “Parti tüzüğümüzde yer alan görev ve yükümlülüklerimizin sistematik sürekliliği ve kurum kültürümüzün gerekliliklerinin yerine getirilmesi maksadıyla oluşturduğumuz yönetim sistemimiz ISO 9001:2008 kalite sertifikamız ile taçlanmıştır. Bu Türkiye’de bir ilktir ve İlçe Başkanlığımız ilkleri gerçekleştirmeye devam edecektir. Oluşturduğumuz mevcut sistemin bizden sonra gelecek yönetimlere ve Türkiye’deki tüm siyasi kuruluşlara da örnek olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

“ÇITAYI YÜKSELTTİK”
Geçen bir yıl içindeki faaliyetlerinin meyvesini almaya başladıklarını ifade eden Başak; “Yönetim anlayışımız ile siyasetteki hizmet anlayışının çıtasını yükselttik. İlçe Başkanlığı olarak ortak akıl ve yönetişim üzerine kurduğumuz yönetim anlayışımız gereği gerçekleştirdiğimiz uygulamalarımız, mali boyutta kaynaklarımızın etkin ve verimli bir şekilde kullanılması, idari anlamda standardizasyon sağlanması ve gelecekte idare becerisi kapasitesi yüksek, toplam kalite anlayışının hâkim olduğu, sağlıklı bir yönetim sistemini oluşturmuştur. Bu düşüncemizden hareketle yönetim kurulumuzca aldığımız karar doğrultusunda bir yıl içindeki faaliyetlerimiz, PROKS belgelendirme şirketi ile yaptığımız işbirliği sonucu “Siyasi Faaliyetlerin Sunumu” kapsamında ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası almaya uygun görülmüştür.” diye konuştu.

“SİZLERLE ÇALIŞMAKTAN ŞEREF DUYUYORUM”
Mevcut yönetim kurulunun ekip ruhu ve olgusuyla çalıştığını sözlerine ekleyen Başak, başarılı çalışmaları ve sürece katılımı nedeniyle yönetimine teşekkür ederken “İlerleyen süreçte yaptığımız çalışmaların Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı açısından ne denli önem arz ettiğini hep birlikte göreceğiz. Sizlerle birlikte yürümekten büyük onur ve şeref duyuyorum.” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Dolu dolu 23 Nisan

Arşiv