Çiçek Gibi Karşıyaka

19. Karşıyaka Çiçek Pazarı, “Çiçek Gibi Karşıyaka” sloganıyla açılıyor. Karşıyaka Belediyesi öncülüğünde, Kent A.Ş. ve SNS Fuarcılık Organizasyon iş birliği ile düzenlenecek olan Çiçek Pazarı, 28-29-30-31 Mayıs 2021 tarihlerinde Bostanlı Pazar yerinde ziyaretçileriyle buluşacak.

  • 0
  • 551
Çiçek Gibi Karşıyaka
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

19. Karşıyaka Çiçek Pazarı, “Çiçek Gibi Karşıyaka” sloganıyla açılıyor. Karşıyaka Belediyesi öncülüğünde, Kent A.Ş. ve SNS Fuarcılık Organizasyon iş birliği ile düzenlenecek olan Çiçek Pazarı, 28-29-30-31 Mayıs 2021 tarihlerinde Bostanlı Pazar yerinde ziyaretçileriyle buluşacak.
 
Çiçek üreticileri ile çiçekseverleri buluşturacak olan Karşıyaka Çiçek Pazarı, aynı zamanda birçok etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Bu kapsamda; Karşıyaka Oda Orkestrasının Kuartet Grubu ve Kent Akustik’te görev alan amatör sanatçılar ziyaretçilere müzik ziyafeti verecek.
 
Pandemiden en çok etkilenen sektörlerden biri olan çiçekçilik sektörü Karşıyaka’da nefes alacak.
Bu süreçte, tarlada ürünleri kalan üreticilerin ve kapanma nedeniyle hiç iş yapamayan çiçekçilerin sesini duyan Karşıyaka Belediyesi, sektöre can suyu verebilmek amacıyla, büyük bir pazar oluşturmaya karar verdi. Üreticiler ve satıcılar için büyük bir fırsat olan Karşıyaka Çiçek Pazarı, aynı zamanda çiçekseverler için de seçenek ve fiyat avantajı oluşturacak. “Üreticiden tüketiciye” anlayışıyla düzenlenecek olan Çiçek Pazarı, ziyaretçilerine uygun fiyatlarla çiçek alabilme imkanını sunacak. Karşıyaka Çiçek Pazarı’na, 100’ün üzerinde çiçek üreticisi ve satıcısının katılımı bekleniyor. Sektörün lokomotifi konumunda olan SÜS-BİR, BAYÇİKOOP, ÇİÇEK-BİR gibi kooperatif ve birliklerin üyeleri de Çiçek Pazarı’nda yer alacak. Karşıyaka’nın bahçe ve balkonları rengarenk çiçeklerle güzelleşecek.
 
ÇİÇEK PAZARI’NDA ÜST DÜZEY PANDEMİ ÖNLEMLERİ 
Çiçek Pazarı’nda pandemiyle ilgili olarak yayınlanan tüm genelgelere harfiyen uyulacak ve tüm önlemler alınacak. Pazara HES koduyla giriş yapılabilecek. Aynı anda belli sayıda ziyaretçi bulunmasına özen gösterilecek. Sosyal mesafe kurallarına üst düzeyde uyulacak. Stant araları, standartların üzerinde geniş tutulacak. Zeminde gerekli uyarılar yer alacak. Kurallara uygun olarak dezenfektan noktaları yer alacak. Günde 4 kez alan temizlenip dezenfekte edilecek. Anons sistemi ile sürekli uyarılarda bulunulacak.
 
“ÇİÇEK ÜRETİCİLERİMİZE DESTEK OLMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ” 
Etkinlikle ilgili görüşlerini açıklayan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Çiçek Gibi Karşıyaka” sloganıyla çıktığımız yolda neredeyse 14 aydır kan ağlayan çiçek üreticilerini, çiçek kooperatiflerini ilçemizde ağırlamak bizim için büyük bir gurur. Üreticimizle beraber olacağız ve onları her şeyin tekelleştiği global pazardan daha çok pay almaları için fırsatlar sunmaya devam edeceğiz. 4 gün boyunca her türlü pandemi kuralına riayet ederek pazarımızı açacağız. Karşıyaka’nın evleri balkonları üreticilerimizden gelecek olan çiçeklerle rengarenk olacak. Biz bu zorlu pandemi süresince çiçek üreticilerimize destek olmak için var gücümüzle çalışacağız. Haydi Karşıyaka çiçek pazarı sizin için Mayıs’ın son haftasında sizlerle olacak.” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv