Çiğli Belediyesi Şantiye Tesisleri Pazar Günü Açılıyor

  • 0
  • 835
Yazı Boyutu:

ÇiğliBelediyesi tarafından hizmetlerin daha verimli ve kaliteli hale getirilmesiamacıyla yapılan İzmir’in en modern ve donanımlı şantiye tesisleri İzmirBüyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun katılımıyla Pazar günü açılıyor.Uğur Mumcu Mahallesi’nde 16 bin 500 metrekarelik alanda yapılan şantiyetesislerine mevcut şantiyenin yanı sıra belediye idari binasında bulunan teknikmüdürlükler de taşınacak.

Çiğli Belediyesi’nin 4,5 milyon liralık yatırımlatamamladığı şantiye tesislerinin açılışı Başkan Aziz Kocaoğlu’nun da katılacağıtörenle Pazar günü yapılacak. Uğur mumcu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yeni belediyeşantiye tesislerinde araç parkuru, kent mobilyalarının üretiminin yapılacağıatölyeler ile araç bakım ve tamir atölyeleri bulunuyor. Ayrıca fen işleri, parkbahçeler, temizlik işleri gibi teknik müdürlükler de 16 bin 500 metrekarelikalanda projelendirilen yeni tesislere taşınacak. İstasyonaltı Mahallesi’ndehizmet veren mevcut 2 bin 700 metrekarelik belediye şantiyesi kapasitesinin yetersizkalması nedeniyle, Uğur Mumcu Mahallesi’nde içinde idari binaların yanı sıra yemekhanesi,soyunma odaları, fitnes ve toplantı salonu ile duşları bulunan yeni şantiyetesisi projelendirildi.

Teknikmüdürlükler şantiyeye taşınıyor
Şantiye binasına fen, temizlik ve parkve bahçeler müdürlüklerinin ana hizmet birimleri taşınacak. Bu birimlerin temelhizmetleri şantiyeden yürütülecek ve belediyede ise vatandaşın işlemlerin takipedebilmesi için birer birim bulundurulacak. Şantiye alanında ayrıca araç bakımüniteleri, konteyner, bank gibi malzemelerin üretim atölyeleri de bulunuyor. Ayrıcaişçiler için bazı temel ihtiyaçların karşılanabileceği ve boş zamanlarındeğerlendirileceği ek bina yapıldı. Burada yemekhane, fitness salonu, duşlar,soyunma odaları, çay ocağı, toplantı salonu, doktor, berber ve sendika odaları hazırlandı.Açık havada ise kamelyalar, mini spor alanı ile tüm hizmet araçları için parkalanı da hizmete girecek.

Çiğli’yeyakışır
Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Çiğli’deİzmir’in en modern ve donanımlı şantiyesini hizmete sunacaklarını söyledi. İşçilerinfitnes salonundan, duşlara, yemekhaneden dinlenme alanlarına kadar birçokayrıntının planlandığını belirten Başkan Solak, “İnşaat çalışmaları, çevredüzenlemesi ve bahçe asfaltlanması tamamlandı. Marangozhanemiz yeni yerindehizmet üretmeye başladı. Belediyede şantiyeyle ilgili birimlerimizi de buradaolacak. Hizmetlerimizde bütünlük ve devamlılık sağlayacağız. Yeni tesislerimizÇiğlimize yakıştı.”
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv