Çiğli parklarının oyun grupları yenileniyor

  • 0
  • 982
Yazı Boyutu:

Parklaragelen vatandaşların daha yüksek standartlarda hizmet alabilmesi için ÇiğliBelediyesi tarafından parklara yeni oyuncak grubu yerleştiriliyor. Eskiyenleryenilenirken, birçok parka da çok amaçlı yeni çocuk oyun gruplarıyerleştiriliyor. Spor yapmak isteyenleri de unutmayan Çiğli Belediyesi,ilçedeki parklara fitness spor aletleri yerleştiriyor.  

ÇiğliBelediyesi ilçedeki parklarda bulunan dış mekan çocuk oyun guruplarını yenilemeçalışmalarını hızlandırdı. Eskiyen ve kırılan oyun gurupları sökülürken,yerlerine 6-12 ile 12-18 yaş grubu çocukların yararlanabileceği çok amaçlı yenioyun grupları yerleştiriliyor. Özellikle kadınlardan büyük talep gören fitnessaletleri de ilçedeki çok sayıda parka yerleştirilmeye devam ediyor. Vücudunçeşitli bölgelerini çalıştıran 6 – 8 parçadan oluşan fitness spor aletleri,mahallelilerin büyük beğenisini topluyor. 

Çalışmalarımızyoğun şekilde devam ediyor 
ÇiğliBelediye Başkanı Metin Solak, ilçedeki parkların bakım ve yenilemeçalışmalarını özellikle kış aylarında yoğunlaştırdıklarını belirterek, kısasüre içinde tüm parkların elden geçirilmiş olacağını söyledi. Eskiyenoyuncakları yenilediklerini ve oyun grubu olmayan parlara da modern, çokamaçlı, yaş gruplarına uygun entegre çocuk oyuncakları yerleştirdiklerinibelirten Başkan Metin Solak, vatandaşların da bu çalışmalardan memnuniyetduyduğunu söyledi. Belediyeye ulaşan taleplerin başında spor aletleriningeldiğini, bu nedenle bu talebi karşılamaya özen gösterdiklerini belirtenBaşkan Solak, sözlerini şöyle sürdürdü; “Çiğli’de 200’ün üzerinde park var vesürekli bakım yapıyoruz. Son günlerde çocuk oyun grupları ve spor aletleriyerleştirme konusunda çalışmalarımızı hızlandırdık. Modern park uygulamalarınıilçemizde gerçekleştiriyoruz. Parklarımızın tamamını elden geçirerek, halkımıziçin çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv