Çiğli Rotary ile Dayanışma

  • 0
  • 985
Çiğli Rotary ile Dayanışma
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli Rotary Kulübü tarafından düzenlenen dayanışma kahvaltısına katıldı. Yemekte belediye ve kulüp çalışmaları başta olmak üzere birçok güncel olaya ilişkin görüş alış verişinde bulunuldu. 

Çiğli Rotary Kulübü tarafından düzenlenen dayanışma kahvaltısına Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli Rotary Kulüp Başkanı Kemal Yanık ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Verilen kahvaltı teşekkür konuşmaları ve katılımcıların kısa özgeçmişlerini tanıtmalarıyla başladı. Daha sonra Başkan Yanık, kulüp olarak yapılan çalışmalar hakkında Başkan Arslan ve katılanları bilgilendirirken, Başkan Arslan da belediye olarak yürüttükleri hizmet ve projelere ilişkin bilgi verdi. Ülke gündemini meşgul eden birçok konuda da görüş alış verişinde bulunulan kahvaltıda, Başkan Yanık, günün anlam ve önemini hatırlatması adına Başkan Arslan’a kulüp bayrağı ile kulübün hizmet ve projelerinin yer aldığı dergiyi takdim etti.

Başkan Arslan: “Kolektif Çalışmanın Gücüne İnanıyorum”
Tüm sivil toplum kuruluşlarıyla iyi ilişkiler içinde olduklarını, bu anlamda yürütülecek her türlü çalışmada yer almak istediklerinin altını çizen Başkan Arslan, “Bugün burada sizlerle tanıştığıma çok memnun olduğumu söyleyerek başlamak istiyorum. Rotary dayanışma ruhu taşıyan bir kulüptür. Birbirimize faydamızın dokunacağını düşündüğümüz çalışmalar içinde olmak istiyoruz. Çiğli beni çok iyi tanır ve belediye başkanlığı görevine neden talip olduğumu da bilir. Vatandaşlarımıza hizmet için buradayız. Bu amaçla Çiğli’nin vasıflı insan gücü olarak adından söz ettirmesini istiyoruz. 17 branşta açtığımız meslek edindirme kursumuz sayesinde çok önemli bir noktaya vardık. Şimdi Gediz Üniversitemiz ve Atatürk Organize Sanayi Bölgemiz sayesinde birçok proje geliştirilmesini sağlayarak, Çiğli’de yaşayanlara çok önemli fırsatlar sunacağız. Onlara en iyi ve kaliteli hizmeti getirmek için çözüm bulunması noktasında sizin gibi dernek ve kulüplerle iş birliği içinde olmamız gerekiyor. İlkesel olarak her zaman kolektif çalışmanın gücüne inandım. Çiğli’nin daha çağdaş ve modern bir kent olması için çalışmalarımız son hızla devam edecek” dedi.

İş birliğinin Gücüne İnanıyoruz
Çiğli Rotary Kulübü’nün İzmir ve Çiğli’nin sosyal ve kültürel yaşamına çok büyük katkıları olacağını belirten Başkan Yanık, “Tüm üyelerimizin katılımıyla çok özverili çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalar sayesinde Çiğli’nin sosyal ve kültürel yaşamına çok şey kazandıracağımızı düşünüyoruz. Çiğli’de Toplum Birliği Mahallesi projesini başkanımızın desteğiyle hayata geçirdik. Mahallede diş taramaları yaptık kermesler açtık. Sanayicilerin ara eleman ihtiyacının giderilmesi adına meslek edindirme kurslarının açılmasını destekliyoruz ve her türlü katkıyı sunmaya hazırız. İş birliğinin gücüne inanıyoruz ve bu doğrultuda çalışmalar yürütmek istiyoruz” dedi.  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv