Çiğli’de çevre yarışması

  • 0
  • 649
Çiğli’de çevre yarışması
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi tarafından çevreye duyarlılığın artırılması amacıyla çevre konulu resim yarışması düzenledi. Eylül ayında başlayan başvuruların 16 Ocak’ta sona ereceği resim yarışmasına tüm ilk ve orta dereceli okulların başvurusu kabul ediliyor.

Çiğli Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından, çocuk ve gençlerin dikkati çevreye çekmek amacıyla okullar arasında çevre konulu resim yarışması düzenledi. Yarışmayla ilgili bilgilendirmeler tüm okullara yapılırken, okullar uygun gördükleri resimleri 16 Ocak’a belediyeye iletecekler. Öğrencilerin resimleri ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde düzenlenecek. Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri ise şöyle olacak; her kategoride birinciye tablet, ikinciye pastel, guaj, kuru ve ebru setinden oluşan boya seti üçüncüye ise 100 liralık kırtasiye seti hediye edilecek.

“Çevre bilinci şart”
Çocuklara çevre bilincinin aşılanması için her platformu değerlendirmeye çalıştıklarını belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, öğrencilerin yarışmaya katılımını beklediklerini söyledi. Resimlerin gelmeye başladığını belirten Başkan Arslan duyuruyu okullarda yaptıklarını belirterek, “Tüm okullarımıza yarışmamız hakkında bilgi verdik. 16 Ocak tarihine kadar başvuruları bekliyoruz. Öğrencilerimizin duyarlı olduğunu biliyorum ama biz bunu daha da perçinlemek istiyoruz” diye konuştu.


 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv