ÇİĞLİ’DE HALUK LEVENT DEPREMİ

  • 0
  • 934
Yazı Boyutu:

Tüm hızıyla devam eden Zafer ve Barış Festivali’nde Haluk Levent fırtınası esti. Festival alanını dolduran yaklaşık 30 bin kişi hem 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü kutladı, hem de coşku dolu bir geceyi paylaştılar.
 
6. Çiğli Zafer ve Barış Festivali kapsamında, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle, düzenlenen barış gecesinde, ilk olarak sahne alan Türk halk müziği yorumcuları Şükran Çelik, Sevda Bingöl ile Semra Tunç türkü dolu saatler yaşattılar.
Ardından sahneye çıkan pop müzik sanatçısı Lal Sönmez’in seslendirdiği sevilen şarkılarla alandakiler eğlenceli dakikalar yaşadı. Gecenin finalini ise yaklaşık iki saatlik sahne performansıyla rock müzik sanatçısı Haluk Levent yaptı. Haluk Levent’in sahne almasıyla adeta yer yerinden oynadı.
Binlerce insanın doldurduğu alanda, Haluk Levent hayranları tüm şarkılara büyük coşkuyla eşlik ettiler. Eski ve yeni parçalarını gecenin ilerleyen saatlerine kadar müthiş sahne şovuyla seslendiren Haluk Levent’i Başkan Metin Solak ayakta ve  halkın arasında izledi. Konser sonunda Levent’e plaketini takdim eden Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nün özellikle bugünlerde öneminin daha iyi anlaşıldığını söyledi.  Başkan Solak, Zafer Bayramı ve barış gününe denk getirilen festival sayesinde bugünlerin öneminin bir kez daha altının çizildiğini söyledi. “Çiğli her şeyin en güzeline layık” diyen Başkan Solak, “Bizlere Zafer Bayramını hediye eden Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlere canı gönülden teşekkürü borç biliyoruz. Yıllardır büyük bir özenle festivalimizi düzenlemeye devam ediyoruz. Zafer ve Barış Festivali’ni bizlere kazandıran, vefat eden değerli belediye başkanımız Ensari Bulut’u bir kez daha buradan sevgi ve saygıyla anıyoruz” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv