Çiğli’de her akşam iftar yemeği

  • 0
  • 1.039
Çiğli’de her akşam iftar yemeği
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi herRamazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da her akşam verdiği iftaryemeğinde Çiğlilileri buluşturuyor.

 

Ramazan ayının coşkusu Çiğli’de bütün güzelliğiyle devamediyor.Çiğli Belediyesi her yıl Ramazan ayında yaptığı gibi bu yılda Ramazanayının bitimine kadar, belediye eski binası 6. katta kurulan iftar sofralarındayüzlerce kişiyi aynı masa etrafında buluşturuyor. Büyük bir dayanışma veberaberlik duygusu içinde Ramazanın manevi değerleri paylaşılıyor.

 

"Çiğli halkınıiftar yemeklerimize bekliyoruz"
Ramazan ayının bolluk bereket ayı olduğunu, insanların dayanışma ve birlikiçinde bu ayı kardeşçe kutlaması gerektiğine inandığını belirten Çiğli BelediyeBaşkanı Hasan Arslan, toplumsal olarak kötü günlerden geçildiğini, bu günlerinatlatılabilmesinde de Ramazan ayının önemli bir işlevi olduğuna vurgu yaptı.Çiğli Belediyesi iftar yemeklerine tüm Çiğli halkını beklediklerini belirten BaşkanHasan Arslan, “Çiğli’de Ramazan ayı coşkusuna dahil olabilmek çok güzel. Tümvatandaşlarımız için Ramazan sofralarına bir parça katkımız olabilirsekendimizi mutlu sayarız. Çiğli halkıyla bir arada olmak istiyoruz. Tümvatandaşlarımızı iftar yemeklerimize bekliyoruz. Ramazan, bütün bereketi,coşkusu ve huzuruyla sofralarımıza dolsun. Gün,  birlik ve beraberlikiçinde birbirimize saygı duyarak, birbirimizi severek yaşama günüdür. Umarım buayın manevi gücü hepimizi kucaklar” dedi. 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Arşiv