Çiğli’de Teknik inceleme

  • 0
  • 501
Çiğli’de Teknik inceleme
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli’de yapımı devam eden çalışmalarla ve taleplerle ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe ve Fen İşleri Daire Başkanı Murat Varlıorpak ile birlikte teknik incelemelerde bulundular.

Başkan Arslan ve beraberindeki teknik heyet, Çiğli Maltepe ve merkez kavşakları, yol yapım çalışmaları, üst geçtiler ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden parkları gezdiler.  Başkan Arslan, Çiğli merkezde yaşanan trafik sorununun çözümlenmesi için kavşaklarda yapılması gereken düzenlemeler ile ilgili talepleri dile getirirken, Genel Sekreter Yardımcısı Gökçe de Büyükşehir Belediyesi olarak kavşak düzenlemeleri konusunda incelemeler yaparak, konuyu değerlendireceklerini söyledi.

Başkan Arslan,  Büyükşehir Belediyesi ve Çiğli Belediyesi’nin uyumunun önemine değinerek, “Taleplerimizi büyükşehir belediyemize iletiyoruz. Büyükşehir Belediyemizin en yetkili makamları bizzat ilgileniyor, Çiğli’ye gelerek yerinde tespit ediyorlar.  Bugün de genel sekreter yardımcımız ve fen işleri daire başkanımız ile birlikte incelemelerde bulunduk. Başta Maltepe Kavşağı olmak üzere çeşitli bölgelerde düzenlemeler istiyoruz” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv