ÇILGIN KIZ NARLIDERE’DE

  • 0
  • 887
ÇILGIN KIZ NARLIDERE’DE
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sahne kıyafetleri ve şarkılarıyla müzik camiasında adı Çılgın Kız’a çıkan İzmirli şarkıcı Zeliha Sunal, Narlıdere Belediyesi Kültür Merkezi’nde İzmirli hemşehrileriyle buluştu.

Şef Ferda Yılmaz'ın yönettiği, Hakan Eren”in sunduğu ve 3,5  saat süren konseri Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur başta çok sayıda sanatsever ilgi ve beğeniyle izledi.
 

Çok sayıda eserin solo ve koro olarak seslendirildiği ve üyelerinden hiç birinin profesyonel müzisyen olmayan, aralarında ev hanımlarının, çeşitli meslek sahiplerinin yer aldığı koroda yer alan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Demir’de şarkı söyledi, korist olarak eşlik etti.

Zeliha Sunal’a şef Ferda Yılmaz’ın kuruculuğunu üstlendiği popüler müzik korosunun, çocuk korosunun yanısıra salondaki izleyiciler de eşlik etti.  
Kuruluşunun 5’nci yılını kutlayan Koro için konser ortasında başkan Batur’dan şefi ağlatacak sürpriz yapıldı. Şef Ferda Yılmaz, Zeliha Sunal ve Hakan Eren’i çiçek vererek kutlayan Abdül Batur’un koro için hazırlattığı pasta koro şefi Yılmaz’ı duygulandırdı ve göz yaşlarına hakim olamadı.

ÇEVRE PROPAGANDASI YAPTI
Sunal, programı boyunca çevre propagandası yapmayı ihmal etmedi. Geçtiğimiz günlerde İzmir’in bir outlet AVM’sinde düzenlenen Çevre bilincinin ev kadanlarından başladığını, her türlü çöpü tek poşete koymak yerine ayrıştırması gerektiğini vurgulayarak, pet şişeleri, tuvalet kağıtlarının mukavvalarını ayrıştırmalarını istedi. 

Böylesi bir operasyonla 1 ton kağıdın kurtarılması halinde 16 tane zeytin ağacının kurtulacağını anlattı. Kapak toplamanın bir kurnazlık olduğu konusunda da izleyicileri uyaran Sunal, küçücük kapağın neredeyle bir pet şişenin ağırlığına eşit olduğunu belirterek, kapağın değil, asıl geri dönüşüme uğraması gereken nesnelerin pet şişeler olduğunu  belirterek çöpün ayrıştırılmasıyla doğaya inanılmaz katkı koyulacağını söyledi. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

Arşiv