Clubbaba Köyiçi’nde “Yaza Merhaba Partisi”

Emin Önal İnşaat'ın eski ile yeniyi harmanlayarak butik ve modern bir köy olarak ortaya çıkardığı Clubbaba Köyiçi “Yaza Merhaba Partisi” ile Çeşme gecelerini renklendirecek.

  • 0
  • 801
Clubbaba Köyiçi’nde “Yaza Merhaba Partisi”
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Emin Önal İnşaat'ın eski ile yeniyi harmanlayarak butik ve modern bir köy olarak ortaya çıkardığı Clubbaba Köyiçi “Yaza Merhaba Partisi” ile Çeşme gecelerini renklendirecek.

Clubbaba Köyiçi’nin büyüleyici atmosferinde Kürşat Başar ve Burçin Büke’nin muhteşem performansı ile renklenecek “Yaza Merhaba Partisi” önümüzdeki Cuma günü saat 20.30’da gerçekleştirilecek. Yaza Merhaba Partisi’ne çok sayıda ünlü isim de katılacak.

Alaçatı'nın yeni bir meydana kavuşmasını sağlayan Clubbaba Köyiçi'nde, alışveriş yemek, sanat, yaşam ve spor alanları bir arada sunuluyor. Keyifli alışveriş deneyimi, zengin sosyal yaşam seçenekleri ile 10 dönümlük bir açık alanda kurulan Clubbaba Köyiçi yeni nesil bir yaşam kompleksi haline geldi.

ÜNLÜ İSİMLER KATILACAK
Bünyesindeki işyerlerinin hizmet vermeye başladığı Clubbaba Köyiçi, 7 Temmuz 2017 Cuma günü Yaza Merhaba Partisi’yle misafirlerini ağırlayacak. Tatilini Çeşme’de geçiren çok sayıda ünlü isminde katılmasının beklendiği gece sürpriz eğlencelerle renklenecek. 

YENİ MEYDANDA EĞLENCE
Clubbaba Köyiçi Projesi'ni anlatan İzmirli iş adamı Emin Önal, Alaçatı'nın ülkemizin en çok tercih edilen tatil yörelerinden biri olduğunu söyledi. Önal, “Clubbaba Köyiçi Projesi'nde, biz eski ile yeninin mükemmel uyumunu oluşturmayı amaçladık. Clubbaba Köyiçi, yeni nesil bir yaşam kompleksi olacak. Ayrıca daha da önemlisi Alaçatı yeni bir meydana kavuşmuş oldu. Yaza merhaba partisi ile misafirlerimize Alaçatı’nın yeni meydanında eğlence dolu bir gece yaşatmak istedik” dedi.

ÜNLÜ MARKALAR
Clubbaba Köyiçi, Aston Martin, Beymen, Berk Optik, Çiçek Izgara, Folkart, Swarovski, Ciana italian Fashion Store, B&GStore, Yıldırım Özdemir, OldNo7 Bar Grîll, Yüzevler Kebapçısı, Olezza Italian Restaurant/ Pub / Delicatessen, Beeves Steakhouse, Simit Sarayı, Efem Ayakkabı&Çanta, Zulu Bar, Lokma, Limburgia, Siu Lounge, Pelle, Wish Cafe&Bistro Pupe Cafe&Restaurant ve Potpourri gibi ünlü markalara ev sahipliği yapacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv