Çocuk Oyun Parkları Yenileniyor

  • 0
  • 629
Çocuk Oyun Parkları Yenileniyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İhale sürecinin tamamlanmasının ardından çocuk oyun parklarının ve spor aletlerinin yenilenmesine başlandı.

Çeşme Belediyesi toplamda 37 ayrı model çocuk oyun grubu ve spor aleti alımı gerçekleştirdi.  Proje ile yaklaşık 3 milyon değerinde olan oyun grupları ve spor aletlerinin dışında 200 adet oturma bankı, 100 adet çöp kutusu ve toplamda 5.500 m2 zemin kaplaması yapılıyor.

Çocuk oyun parklarının ömürlerini tamamlamış olması sebebiyle parkların yenilenmesine karar veren Çeşme Belediyesi, ihale sürecinin tamamlanmasının ardından oyun parklarındaki oyun gruplarını yenilemeye başladı. Çocuk parklarında yer alan beton zeminler çocukların daha güvenli bir şekilde oyun oynayabilmeleri için kauçuk ile kaplanıyor.

“Çeşme’de aileler, huzur içinde çocuklarını parka oyun oynamaya götürebilecekler”
Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç; “Yaz tatiline girilmesiyle birlikte çocuklarımızın daha güvenli alanlarda oynamaları için ilçe genelindeki tüm oyun parklarını bakıma aldık. Bütün oyun parkları onarılarak elden geçiriliyor ve birçoğu da yenileniyor. Ayrıca olası kazalarda evlatlarımızın sağlığını düşünerek daha güvenli oyun oynayabilmeleri için beton olan zeminler kauçuk ile kaplanıyor. Miniklerin güvenle oyun oynamaları için gerekli tüm şartları yerine getiriyoruz. Çeşme’de aileler, huzur içinde çocuklarını parka oyun oynamaya götürebilecekler.” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Demir, A takımı ile bir araya geldi

Mine Piriştina son yolculuğuna uğurlandı

Türkiyeli Yazarlar Grubu’ndan Çiğli’ye ödül

Haftaya asfalt çalışmasıyla başladı

Dikili’de yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Arşiv