Cumhuriyet Coşkusu Küçük Kulüp'te

  • 0
  • 3.873
Cumhuriyet Coşkusu Küçük Kulüp'te
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Geçmişten günümüze İzmir cemiyet hayatına öncülük eden Küçük Kulüp’te Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92’nci yılı onuruna bir davet düzenlendi.
Kent Hastanesi’nin katkılarıyla düzenlenen geceye Küçük Kulüp üyelerinin yanı sıra, Kent Sağlık Grubu Genel Müdürü Dr. Ruşen Yıldırım, Kent hastanesi doktorları, İzmir Fransa Fahri Konsolusu Zeliha Toprak, Fransız Kültür Merkezi Müdürü Caroline David katıldı.

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik Cumhuriyet Balosunun açılış konuşmasında gecenin gerçekleşmesinde emekleri olan Yönetim Kurulu ve Sosyal Komite Üyelerine, Kent Hastanesi ailesine teşekkür etti. Sarıgedik, “Biz hep beraber, birlikte küçük kulübüz hep beraber çok büyük bir gücüz. Türkiye Cumhuriyeti Ulu Önderimizin temel hedefleriyle sağlam temeller üstüne kurulmuştur. Ve işte bu temeller Türk gençliğinin yolunu daima çizecektir. Devletimiz ve ülkemiz, Cumhuriyetin bizlere verdiği güç sayesindedir ki uluslararası camiada önemli bir yere sahip olmuş ve yine ülkemiz Atatürk’ün koymuş olduğu ilkelerle de en dünyanın saygın ülkelerinden biri haline gelmiştir. Bu nedenle bizlere ve gelecek nesillere düşmekte olan en önemli görev; Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak, Atatürk ilke ve inkılaplarını koruyup kollamak, iç ve dış tehlikelere karşı duyarlı olmaktır.” Dedi.

Kent Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Alp Demireller ise yaptığı konuşmasında cumhuriyet ilkelerinden ödün verilmemesi gerektiğini belirterek. “Cumhuriyetin ilkeleri notalar gibidir. Notaları değiştirmeye kalkarsanız ahenk bozulur.” dedi.
Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, Kent Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Alp Demireller’e Kent Hastanesi’nin geceye katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Baloya katılan konuklar gecenin sürprizi olan Cumhuriyet Bandosu eşliğinde marşlar söyledi. Atatürk’ün sevdiği şarkılar, tangolarla renklenen gecede konuklar unutulmaz bir cumhuriyet gecesi yaşadı.
Gecenin finalinde pasta Küçük Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, Başkan Vekilleri Arda Yağcı, Ahmet Aslaner, Fransa Fahri Konsolosu Zeliha Toprak, Fransız Kültür Merkezi Müdürü Caroline David, Kent Hastanesi Doktoru Demet Karadenizli ile birlikte coşku ile kesildi.

Özgen Aytaç, Emre Sarıgedik; Ruşen Yıldırım, Alp Demireller
Yusuf- Esengül Erkan
Sinem Cömert
Coroline David- Regis Servant, Zeliha- Muharrem Toprak, Christine Perrin- Mark Abaloji
Hanzade – Alp Tuğhan
Meltem Erturaç
Demet Karadenizli, Özlem Ünlü
İnci Okan, Sibel Tankurt, Dilek Sınmaz
Melis Bozkurt
Ayşe Şamlı
Damla Özkılınç, Nur Eper, Zeynep Akgünlü

 Safiye Öztürk
Ceyda- Emre Sarıgedik
Ülkü Karlı, Saadet Sorman, Binnur Sağ,  Betül Elmasoğlu
Gülçin Öztürk
Ceyda Afyoncu
Özgür Aslan, Sema Cinel
Zerrin- Faik Sünnetçioğlu

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv