Dayanışma Zincirinin Son Halkası: Taziye Paketi

Çiğli Belediyesi, yakınlarını kaybeden ailelerin acil ihtiyaçlarını karşılamak adına “Taziye Paketi” uygulamasını hayata geçirdi.

  • 0
  • 403
Dayanışma Zincirinin Son Halkası: Taziye Paketi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi, yakınlarını kaybeden ailelerin acil ihtiyaçlarını karşılamak adına “Taziye Paketi” uygulamasını hayata geçirdi.
Pandemi döneminde gerçekleştirdiği sosyal destek hizmetleriyle adından sıkça söz ettiren Çiğli Belediyesi, yakınlarını kaybeden ailelerin kendilerini yalnız hissetmemeleri amacıyla önemli bir uygulamaya imza attı. Pandemi nedeniyle taziye çadırlarının kurulmasının yasaklanmasının ardından Çiğli Belediyesi yakınlarını kaybeden vatandaşa taziye paketi hizmetini başlattı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce sürdürülen çalışmalar kapsamında, içerisinde; çay, şeker, kahve, kolonya, maske, karton bardak ve tahta karıştırıcı olan destek paketleri hazırlandı. Hazırlanan paketler, belediye ekipleri tarafından taziyesi olan evlere teslim ediliyor.

Başkan Gümrükçü: “Büyük bir aileyiz”
Dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çiğli Belediyesi olarak, özellikle Pandemi dönemiyle birlikte toplumumuzun farklı kesimlerinden ekonomik sıkıntı yaşayan hemşehrilerimizle dayanışma içerisinde olduk. Son olarak, yaşamını kaybeden Çiğlili hemşehrilerimizin aileleriyle bu acılı günlerde birlikte olup, yaşadıkları acıyı paylaşmak, sıkıntılı günlerinde ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla Taziye Paketi uygulamamızı hayata geçirdik. Biz; sevincini, coşkusunu ve hüznünü birlikte yaşayan büyük bir aileyiz. Taşıdığımız bu aidiyet duygusuyla ilçemizdeki her bir vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv