Delican'dan 'Çemberli Efeye' ilk ziyaret

  • 0
  • 1.446
Delican'dan 'Çemberli Efeye' ilk ziyaret
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof Dr. Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı 5. İzmir İl Kongresinde AK Parti rozetini takan Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül'ü AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican yalnız bırakmayarak kongrenin ardından ilk iş gününde makamında ziyaret etti Delican'a AK Parti MKYK Üyesi İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve İzmir Milletvekili Nesrrin Ulema'da eşlik etti. 

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Şengül'ün tercihiyle kiraz halkının kazanacağına dikkat çekerek, "Kiraz'da karşılaştığımız teveccüh bizi çok mutlu etti. Biz her zaman Saliha Hanım'ın yanında olacağız. Kendisi Kiraz'da çok sevilen sayılan bir kardeşimiz. Kendisine gösterilen bu sevgi AK Partinin hizmet aşkıyla birleştiğinde Kiraz halkı kazanacak. Bu süreçte İzmir ortamına hiç yakışmayan nezaketten uzak açıklamalar gündeme geldi. Biz AK Parti olarak her zaman önümüze bakıyoruz. Kiraz için hayırlı olsun" dedi.

Hizmet fakını Kiraz'da görecek

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Partimize katılan yeni belediye başkanımız ile İzmir'de belediye sayımız 7'ye çıktı. Biz hizmet farkımızı Kiraz'da da göstereceğiz. Sayın Belediye Başkanımız Kiraz'ın geleceği için çok önemli bir karar verdi" diye konuştu.

Kiraz'a alnı açık başı dik şekilde hizmet edecektir
AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ise Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül'ün merhum babası Durmuş Özçınar'ın emaneti olduğunu söyledi. Ulema, "Kadın bir milletvekili olarak kadın belediye başkanımızın sonuna kadar arkasındayız. Siyasette kabul edilemez söylemlerle açıklamalar yaptılar. Ancak Saliha kardeşim lekesiz, başı dik, alını açık şekilde Kiraz'a hizmet edecektir" dedi. 

Sessizliğimi koruyarak Kiraz'a hizmet edeceğim
Kiraz Belediye Başkanı Şengül, "Aldığımız kararın Kiraz'a ve İzmir'e hayırlı olmasını diliyorum. Bu kararı Kiraz'a hizmet için aldık. Babamın partisini seçtim. Her türlü ağır söz ve hakareti yanıtsız bırakıyorum. Sessizliğimi koruyarak Kiraz'a hizmet için çalışacağım" ifadelerini kullandı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv