Deprem bölgesindeki çalışmalarını sürdürüyor

İzmir’in doğal gazın dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmir Doğalgaz, deprem bölgesindeki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

  • 0
  • 899
Deprem bölgesindeki çalışmalarını sürdürüyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in doğal gazın dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmir Doğalgaz, deprem bölgesindeki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Depremden zarar gören vatandaşlar ve depremde hasara uğrayan binalar için iki farklı çalışma sürdüren İzmir Doğal Gaz, bu süreçte ekip sayısını artırarak 24 saat esasına dayalı olarak hizmet veremeye devam ediyor. Başta acil müdahale hizmetleri olmak üzere; gaz kesme, gaz açma, abonelik, sözleşme yenileme ve sözleşme sonlandırma işlemlerinde depremden zarar görmüş vatandaşlara öncelik verilerek her türlü kolaylık sağlanıyor. Öte yandan İzmir Doğal Gaz yılsonuna kadar Bayraklı bölgesinde tüketim borcundan dolayı gaz kesme işlemi gerçekleştirilmeyecek.

 
İzmir Doğal Gaz, yaşanan deprem sonrasında yaralarını sarmaya başlayan İzmir’de Bayraklı başta olmak üzere İzmir genelinde depremin zarar verdiği her bölgede oluşturduğu özel ekiplerle gaz arzı güvenliğini sağlamaya devam ediyor. Bu süreçte Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) ve güvenlik güçleriyle yoğun bir koordinasyon çalışması yapan İzmir Doğal Gaz, vatandaşlardan ve ilgili kurumlardan gelen bilgiler doğrultusunda çalışmalarını yönlendiriyor.
 
Yaşanan deprem sonrasında yaşamını yitiren vatandaşlara baş sağlığı, yakınlarına sabır, yaralanan vatandaşlara ise acil şifalar dileyen İzmir Doğal Gaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, “Öncelikle tüm İzmir’e ve değerli vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Yaşadığımız bu günler acil müdahale hizmetlerinin önemini, hızlı müdahalenin ve organize olmanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Şirket olarak deprem sonrasında İzmir’deki diğer tüm kurumlar gibi hızlı bir refleks vererek sahada ve istirahatte olan tüm ekiplerimizi, ekipmanlarıyla birlikte ihtiyaç duyulan noktalara yönlendirerek ilgili kurumlarla en üst seviyede koordinasyonu sağladık. Çalışmalarımıza içinde bulunduğumuz bugünlerde de aynı hassasiyetle devam ediyoruz. Bu süreçte yıkılacak olan 160 binanın gaz kesme işlemlerini tamamladık. İlgili birimlerle koordinasyon halinde diğer konutların gaz arzı güvenliğini sağlayarak bölgelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Depremden zarar gören vatandaşlarımızın Acil Müdahale hizmetlerini Doğal Gaz Acil Müdahale 187 hattı ile talep ve şikâyetlerini 0850 222 33 35 No.lu Çağrı Merkezimiz ve Çözüm Masamız aracılığıyla alarak hızlı çözüm sağlamaya devam ediyoruz. Bu vesile ile tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletir, şirket olarak depremden zarar gören vatandaşlarımızın yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv